Valorant'a dönmek istemiyorum

Ahmetx0b

Femtopat
Katılım
31 Aralık 2023
Mesajlar
46
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Valorant'a bağımlıyım. Dün akşam sildim.
Geri dönmek istemiyorum ama bugün veya yarın ya da her ne günse yeniden indireceğim diye kaygılanıyorum .

Valorant'tan zevk alma oranım % 30 gibi bişey (oyuna girmek istiyorum ama maçın ortalarında sıkmaya başlıyor. Sonra çıkçam diyorum ama maç bitince bir daha maça giresim geliyor sonra yine maç ortasında sıkıyor felan. Bu döngü içerisindeyim.

Cs 2 indirdim . Valorant kadar bağımlı yapacağını düşünmüyorum.

Valorant oynamak istediğim zamanların yerine ne koyabilirim? Ders çalışmamı etkilemeyecek, eğlenceli bir şey.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sanırım aynı sorunla ilgili açtığınız üçüncü konu falan olmalı.

İradenizi ortaya koyup dozunda oynamayı öğrenmediğiniz sürece oynamayın. Bir oyun sizin okul başarınıza etki edecek kadar bağımlılık yapıyorsa sorun oyunda değil sizdedir. Bugün Valorant'ı bırakır X bir oyuna başlarsınız aynı döngü devam eder. Önemli olan kafayı değiştirip kendiniz için iyi olanı yapmakta yatıyor.
 
2014 yılında üniversitede arkadaşlarla toplanıp LOL oynuyorduk aynı şeyi yaşadık, sıkılıyoruz ama bir el daha atalım diyoruz falan sürekli sabaha kadar oynuyorduk. Sonra bir gün oyunu komple sildim sadece gerçekten eğlenmek istediğim zaman oyuna gireceğim dedim ayda 1-2 kere indirip oynayıp siliyordum. Canın oyun oynamak mı istedi aç bir kitap oku beni sarmaz diyorsan spor yap aklına her oyun geldiğinde inanılmaz fiziğin gelişir.
 
Daha önce oynamadığınız güzel başka bir hikaye oyunu oynayabilirsiniz. Genelde hikaye oyunları oynayan kişiyi kendine çeker ve oynayan kişi başka bir şey oynamak istemez. En azından bende öyle oluyordu. O yüzden daha önce oynamadığınız bir hikaye oyunu varsa onu oynamanızı öneririm. Mesela RDR2. oyun insanı resmen kendine çekiyor ve başka oyun oynayası gelmiyor insanın. Bence bu dediğimi uygulayabilirsiniz Valorant'ı bırakmak için.

Mesela ben şu anda Bannerlord oynuyorum başka pek oyun girmiyorum. Bazen arada sırada kuzenimle Rust giriyorum. Önceden bende Valorant oynardım ama daha eğlenceli oyunlar olduğunu görünce bıraktım. Şu an bilgisayarımda yüklü bile değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı