Valorant'a mı başlanır yoksa CS mi?

symbiote 1205

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba.

İnternet kafede Valorant oynuyordum, hatta bayağı bir skin de almıştım. Ama hesabım gitti. Sonrasında CS'yi denemek istedim, oldukça hoşuma gitti. Ancak çevremde CS oynayan kimse yok, bu yüzden oyunu oynarken biraz yalnız hissediyorum.

Yine de zorluk ve değer açısından CS bana daha iyi geliyor. Pazar sistemi, skin alıp satma imkânı, kasa sistemi ve seçkin (Prime) özelliği gerçekten çok iyi. Birkaç skin de almayı düşünüyorum ama kararsızım.

Valorant'a yeni bir hesapla devam mı etmeliyim, yoksa CS hesabımda seçkin açıp birkaç skin alarak oradan mı devam etmeliyim? Sizce hangisi?

Merhaba.

İnternet kafede Valorant oynuyordum, hatta bayağı bir skin de almıştım. Ama hesabım gitti. Sonrasında CS'yi denemek istedim, oldukça hoşuma gitti. Ancak çevremde CS oynayan kimse yok, bu yüzden oyunu oynarken biraz yalnız hissediyorum.

Yine de zorluk ve değer açısından CS bana daha iyi geliyor. Pazar sistemi, skin alıp satma imkânı, kasa sistemi ve seçkin (Prime) özelliği gerçekten çok iyi. Birkaç skin de almayı düşünüyorum ama kararsızım.

Valorant'a yeni bir hesapla devam mı etmeliyim, yoksa CS hesabımda seçkin açıp birkaç skin alarak oradan mı devam etmeliyim? Sizce hangisi?

Kararı sen vermelisin bence hocam CS daha çok hoşunuza gitti ise CS başlayın.

Ben CS2’yi öneririm. Valorant’ta oyuncu kitlesi biraz daha ufak ve zaman zaman oyunun keyfini kaçırabiliyor. Bu yüzden ben senin yerinde olsam CS2 ile başlardım.

Kararsız kaldım sizce?

CS daha zevkli geliyorsa CS başla bence eğer skin alırsan ileride bir şey olur paraya ihtiyacın olur satma imkanın da var. Şahsen Valorant oynayan biri olarak söylüyorum alışkanlık ve çok skinim olduğundan oynuyorum yoksa CS daha zevkli hocam yetenek vs. olmadığı için.

Valorant Skillere yönelik oyun CS2 ise bildiğimiz gibi farklılık istiyorsan skillere dayalı özellik kullanmaya dayalı hoşuna gidiyorsa Valorant ama diğer açıdan CS2 de kötü değil oynanır yani.

Valorant veri çalıyor ve senin arka planında açık durarak senin iznin olmadan senin işletim sisteminde değişiklik yapıyor gizlilik sözleşmelerine bak istersen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı