Valorant'dan CS:GO'ya geçilir mi?

Valorant'ta herkes anasına bacısına sövüyor. Tamam csdede varda Valorant ile kıyaslanamaz bile. Oranın prtamo farklıdır. Maç kazanlıdığında birlikte sevinilir. Havalı bir hareket yapıldığında övülürsün. Yanlış bir hareket yapsan fazla takmazlar, çünkü zaten alışıkşardır. Bir takım arkadaşına yanlışlıkla vurursan seni öldürene kadar vurur. Skinler kısmına gelince... Herkerste farklı skin vardır. Aynı flotalı bir skini bulmak neredeyse imkansızdır. Bu yüzden de skin sahip olunca size özel hissettirir kimsede olmadığı için. Yani uzun lafın kısası CS tamamen ayrı bir dünya. Valorant ile kıyaslanamaz bile.
 
Bende düşünüyorum geçmeyi ama şundan tedirginim cs 10 yıllık bir oyun ve senelerdir bu oyunu oynayan insanlar var ve benden daha çok tecrübeli oldukları için korkuyorum ya gelişemezsem diye sizce geçilmeli mi?
 
Bende düşünüyorum geçmeyi ama şundan tedirginim CS 10 yıllık bir oyun ve senelerdir bu oyunu oynayan insanlar var ve benden daha çok tecrübeli oldukları için korkuyorum ya gelişemezsem diye sizce geçilmeli mi?

Emin ol yok öyle bir şey takır takır Win alıyorum 1 ay önce döndüm oyuna.
 
Valorant'ta immoydum CS geçtim başlarda zorlansam da alışmaya başladım şu an nova4'üm bence çok daha keyifli oyun fakat arkadaşlarınla oynamanı tavsiye ederim.
 
Tabii ki gecilir fakat troll yapıp herkese küfür eden birisi isen csde kolay barınamazsın🙃 Onun dışında her şeyiyle mükemmel.
 
Oyunu bilmediğim için biraz sinirlendim oynarken fakat one tap hissiyatı falan mükemmeldi. Zaten Valorant aimim CS'de etki etti oynarken. Aşırı iyi değilim fakat çok eğlenceli duruyor.
Senin icinde gizli bir CS oyuncusu var. Source 2 de gelecek. Senin icin mukkemmel secim.
 
Bende CS:GO'mu Valorant'mu diye konu açmıştım çoğu kişi CS:GO dedi ve iyi ki de demişler CS:GO daha çok sarıyor Valorant hiç denemedim bu arada.
 
VALO çok toxic ulan yeni kişilere tecrübesiz oldukları için küfrediyorlar yada kıZıyorlar bunu yaşamış biri olarak söylüyorum bende takımı sesize aldım onlarımı dinleyeceğim öyle :d

En iyisi CS:GO dur nokta.
 

Geri
Yukarı