Valorant'ın kitlesi ne olacak?

• Konuyu başlatan 453476
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 99
  • Görüntüleme 8.065

453476

Megapat
Makaleler
1
Öncelikle yeni yılınız kutlu olsun.

Daha demin yabancı bir sunucuya girdim. Özellikle yılbaşına daha keyifli girmek için yabancı sunucu seçtim. Adamlar oyunu trollemekten başka bir şey yapmadılar desem yeridir. Phoenix üstüme ateş topu atıyor, takımı kör ediyor; raporlayın diyorum, adamlar dalga geçiyorlar. Benimle dalga geçiyorlar bu arada. Taklit falan ediyorlar. Akşam akşam sinirim bozuldu. Ben bu tip oyuncuların sadece Türkiye sunucularında olduğunu sanırdım, yabancı sunucularda da varmış. Tek örnek bu değil bu arada. Son zamanlarda yabancı sunucuların kitlesi de iyicene azıttı.

Ne düşünüyorsunuz? Siz daha önce bu tarz bir durum yaşadınız mı?

Öncelikle yeni yılınız kutlu olsun.

Daha demin yabancı bir sunucuya girdim. Özellikle yılbaşına daha keyifli girmek için yabancı sunucu seçtim. Adamlar oyunu trollemekten başka bir şey yapmadılar desem yeridir. Phoenix üstüme ateş topu atıyor, takımı kör ediyor; raporlayın diyorum, adamlar dalga geçiyorlar. Benimle dalga geçiyorlar bu arada. Taklit falan ediyorlar. Akşam akşam sinirim bozuldu. Ben bu tip oyuncuların sadece Türkiye sunucularında olduğunu sanırdım, yabancı sunucularda da varmış. Tek örnek bu değil bu arada. Son zamanlarda yabancı sunucuların kitlesi de iyicene azıttı.

Ne düşünüyorsunuz? Siz daha önce bu tarz bir durum yaşadınız mı?

Çok yaşadım ee kekolar sadece Türkiye'de yok.

Kitlesi çöp bir oyun, oyuna laf etmiyorum. Her yerde reklamı yapıldı, o kadar çok şişirildi ki 10 yaşında reklamdan görüp indiren tonla çocuk vardır, kafaları çalışıyor mu onu bilmiyoruz troll atmaları normal. YouTube'da reklam alsam 10/6'sı en az VALORANT olduğu için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı