Valorant'ta 3. parti yazılım kullanımından cihaz banı yedim

ahlatt.r

Centipat
Katılım
30 Mayıs 2022
Mesajlar
264
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1060 3 GB
R5 5600
8X2 3200 MHZ
A320M-F
FSP PSU
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Selam arkadaşlar, bundan 3 ay önce şubat ayında Valorant'ta hile açmıştım ve ban yemiştim. Kullandığım için çok pişmanım sonra Riot Games yetkililerine ticket açtım.
Ban yedim hata kodu 152 ve bana şöyle bir cevap gelmişti. Cevap şöyle idi:
Selam,
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kötü haber elçisi olmak istemem ama hesabını kontrol ettiğimde hesabına cihaz banı uygulandığını görüyorum.

Nedir bu cihaz banı? Diye soracak olursan; oyun kurallarını ihlal edenler, 3. parti uygulama kullananlar, oyundaki bugları/hataları kendi lehine kullanarak diğer oyuncu arkadaşlarımızın deneyimini negatif etkileyen, haksız kazançlar sağlayan kişilerin hesabına ve cihazına uygulanan bir disiplin işle midir? Bu disiplin işlemini alan kişilerin hesapları kalıcı şekilde uzaklaştırılır. hile kullanılan cihaza ise belirli bir süre (genellikle 3 ay) cihaz banı uygulanır ve farklı hesapların da bu cihazdan oyuna girmeleri engellenir.

Eğer cihaz banı mevcutken herhangi bir şekilde o cihaz üzerinden oyuna erişim sağlamayı başarırsan iki şey gerçekleşir:
1-) erişim sağladığın diğer hesap da kalıcı olarak uzaklaştırılır.
2-) cihaz banı tekrar tetikleneceği için 3 ay yerine 4 ay veya daha fazla bir süre cihaz banına sahip olursun.

cihaz banı sona erdikten sonra farklı bir hesapla aynı cihazdan oyunlarına devam edebilirsin, fakat ceza alan hesabın ile oyunlara tekrar devam edemeyeceğini üzülerek belirtmek istiyorum. eğer ceza alan hesabın ile oyuna girmeye çalışırsan, 61 hata kodu ile karşılaşacaksındır. cihaz banı bitmeden farklı hesaplardan o cihazla giriş yaptığında da 152 ya da 51 hata kodu ile karşılaşacağını bilmen önemli. cihaz banı bittikten sonra yeni bir hesap oluşturup, her türlü uygunsuz program ve davranıştan uzak durarak hiçbir sorun yaşamadan oyunlarına devam edebilirsin.

Cihaz banının kalkacağı tarih ise: Mayıs 31 2022'dir. (birkaç gün sapma ihtimali yüzünden cihaz banın geç açılabilir. Paniğe gerek yok.)

Bu konuyla ilgili anlayışın için şimdiden teşekkür ederim, kendine iyi bak.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bana 31 Mayıs'ta banın kalkacağını söylediler her neyse. Ben bundan 1 ay önce oyuna girmeyi denemiştim bir kez ban yedim spike a hücum da korktum cihaz banım tetiklenmiştir diye ticket attım yine 31 Mayıs'ta açılacak dediler sonra aradan 1 hafta geçti yine attım ticket 3 Haziran dediler ama farklı hesaplardan attım 31 Mayıs 1.nci ban yediğim hesap 3 Haziran 2 ban yediğim hesap sizce tetiklenmiş midir banım bu sorunu yaşayanlar varsa bilgilendirebilir mi? Oyuna 20 Haziran'da bilgisayarımı sıfırlayarak girmek istiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
2 aydır güya banlıyacaklar. Bilgisayar banı bir türlü atılmadı. Ben hileyi bıraktım ama 3 ay içerde yatması gerek bilgisayarın. Ticket attım atılabilirde atılmayabilirde dediler. Sen nasıl banlandın anlamadım. Ama dediklerine göre ban sürelerinde sapma olabilir. Ayrıca hileyi bilgisayardan silmekte fayda var.
 
O zamana kadar oyunu falan sil kaldır. O zaman şansını dene. Buradan kimse net bir şey söyleyemez bence sana. Az sabret. Aim'ini geliştirmeye bak. Güncel oyun videoları, trick'leri falan takip et. Taktikleri kafanda kurgula. Diyet gibi düşün bu banı. Daha fit girersin yeni sezona.
 
2. Hesabında dediği tarihte girmeyi dene oyuna. Hileyi bilgisayarından sil ve bilgisayarını bir tarat virüs varmı diye. indirdiğin hilede virüs vs. varsa riot bunu hile olarak algılayabilir.
Eğer garanti olmasını istiyorsan temmuzu bekle.
Baktınki gine ban yedin riot desteğe yaz olanlarını. Onlar yardım ederler.
 
Varguard neye karar verirse odur. 200 tane ticket da atsan sonucun değişeceğini sanmam. Örneğin Vanguard @Silinen üye arkadaşa kıyak geçmiş, seni kara listenin tepesine yazmış. İnsan kararı değil bu, otomatik sistem.
Aslında konu sahibinde kıyak geçmiş. En azından bilgisayarında sonradan oynayabilecek, bazılarına anakart banı atıyor.
 
Aslında konu sahibinde kıyak geçmiş. En azından bilgisayarında sonradan oynayabilecek, bazılarına anakart banı atıyor.
Hayır sistem öyle işlemiyor. Hile tespit edildiğinde 2 tür ceza alıcaksınız. Birincisi hesap banı; 3.parti yazılım banlamalarında hesap için perma ban atılıyor. İkincisi ise bilgisayar banı; Anakartınızın seri numarası kullanılarak ban atma yöntemi ile banlanırsınız. Bu yöntemin adı HWID bandır. Bu banı kaldırmak için HWID Spoofer adlı programlar kullanılabilir. Ceza aldıktan sonra 3 ay bilgisayar banı yersiniz. Tekrarlanırsa HWID perma ban alırsınız.
 
2. hesabında dediği tarihte girmeyi dene oyuna. Hileyi bilgisayarından sil ve bilgisayarını bir tarat virüs var mı diye. İndirdiğin hilede virüs vs. varsa Riot bunu hile olarak algılayabilir.
Eğer garanti olmasını istiyorsan Temmuz'u bekle.
Baktınki gine ban yedin Riot desteğe yaz olanlarını. Onlar yardım ederler.

Ben bilgisayara 10 kez format attım o mesajı aldım zaten o gün direk attım hile falan kalmadı. İnşallah açarlar bilgi veririm sağ olun yazdığınız için hepinize çok teşekkür ederim.

Hile hurdayla emeklerimizi çalan herkes daha beter olması dileğiyle sana veya senin gibilerine bu başlık altından söyleyeceklerim bu kadar.

Gel bana hakaret et demedim haklısın hile ile oynadım ama gelip burada hakaret etmenin anlamı yok. Özür diledik bitti. Cezamızı da çekiyoruz zaten.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı