Valorant'ta aim geliştirememek

Merhaba. Aim geliştiremiyorum. Geliştirsem 2 gün sonra kayboluyor.

Hocam bende şu aralar başladım 1 haftadır adam akıllı oynuyorum, CS:GO'dan geçtiğim için biraz zorlandım silahların spraylerine ve oyuna alışmakta ama 2 3 gündür sprayimde düzelme var. Onuda çok fazla DM atarak ve poligonda antrenman yaparak geliştirdim. Şu an hala çok iyi değil ama daha da gelişir diye düşünüyorum size de tavsiye ederim.

Edit: Bu arada rankınız ne hocam eğer isterseniz birlikte girebiliriz benim rank bugün açıldı bronz 2'ye attı. @389072

Klasik şeyleri anlatayım sana. Sürekli olarak çalışmak, mause hakimiyetini arttırmak(Aim Lab gibi uygulamalar çok iş görür), hangi pozisyonda oynadığın çok önemli performansın düştüğü zaman dinlen biraz sonra tekrar devam et ve benim gibi osu! oyna. 😁

Aslında kaybolmuyor, henüz oturmadığı anlamına geliyor. Günlük 20 dk ile hiçbir yere varamazsın. Günde en az 1 saat poligon veya AimLab tarzı bir antrenman oyunu ile başlayıp sonrasında 4-5 oyun Ölüm Maçı atarsan gelişmeye başladığını görürsün. Bunu devamlı yaptığın sürece günden güne daha iyi olursun. Bir noktada kişisel beceri de önemli bunu unutma. Reflekslerin zayıfsa gelişmek çok daha zor olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı