Valorant'ta en uygun sensitivity nasıl bulunur?

Poligona girin ve botların kafasına vurmaya çalışın. Eğer aim fazla kaçarsa sens düşürün, eğer yetişmez ise sens yükseltin. Tak diye olacak iş değil. Ayrıca o hassasiyete alışman da gerek.
 
Dostum senelerdir FPS Online oyunu oynuyorum tek önerim tavsiye almak istiyorsan o da farenin Hz ve DPI ayarı ne olmalı genellikle onu öğrensen yeter onun haricinden oyunda kendini bilmeli ona göre kendi ayarını yapmalısın genel olarak 1000Hz ve 800DPI daha sağlık diyorlar ya da 400DPI biraz zaman alacaktır ama bulduğunda oyundan daha çok zevk alacaksın.
 
Hocam 400 veya 800 DPİ mouse kontrolü için en iyi DPİ seçenekleridir DPİ ayarınızı 400 800 arası yapmanız sizin için daha iyi bir sonuç verecektir. Oyun içi hassasiyet içinse poligona girin ve alıştırma botlarını açın. Kafanızda iki bot belirleyin sürekli ve kafalarına nişan alarak nişangahınızı bir onun kafasına bir onun kafasına götürüp getirin. Eğer nişangahınız bu hareketi yaparken fazla ileri kayıyorsa hassasiyeti hafiften düşürün eğer çok önünde kalıyorsa hassasiyeti hafiften yükselte yükselte stabil hale getirin. Ondan sonra ise yine alıştırma botlarında en baştaki bottan en sondaki bota nişangahınızı sürükleyin başta yavaş yavaş başlayın sonra hızlanın yine aynı şekilde nişangahınız fazla ileri kayarsa hassasiyeti hafif düşürün geride kalırsa hassasiyeti yükseltin ta ki stabil olana kadar. Son olarak ta tüm bunları yaptıktan sonra orta zorluktaki botları açın ve çalışmaya başlayın rahat bir şekilde vurabiliyorsanız sizin için stabil hassasiyeti bulmuşsunuz demektir. Tabi buldum diye hemen maça girmeyin her ne kadar botları vursanız da oyun içi o hassasiyete alışmanız zor olacak ve sürekli öleceksiniz. O yüzden tamam ben alıştım diyene kadar ölüm kalım modunda hassasiyete alışmaya çalışın.
 
Böyle fakat bunu indirdim mouse acayip yavaşladı
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    196,1 KB · Görüntüleme: 64

Yeni konular

Geri
Yukarı