Valorant'ta haksız ban yedim

Dediğim gibi, inşallah siz de sebepsiz yere ban yersiniz de buraya gelip konu açarsınız.

Smurf muhabbetine gelince... Bir maçta senin takımına smurf gelir, maçı kazandırır; başka zaman rakibinin takımına smurf gelir sana maçı kaybettirir. Yani birisi "smurfler yüzünden rank atlayamıyorum." diyorsa yalan söylüyordur.

Ayrıca bu konu 6 ay önce açıldı, benim banım da açıldı. İstesem şu an gidip smurf kasabilirim yani bir smurften daha kurtulmadın.

Sebepsiz ban diye bir şey yoktur bunu o küçük kafana sok ilk önce sonra burada gelip yok smurf senin oyununa gelir yok karşı tarafa gider smurf dediğini sana kısaca açıklayayım yoksa anlamayacan sen smurf dediğin kişiler genelde senin gibiler desek daha doğru olur kendi rankında ağlayıp düşük ranklı oyuncuların oyununu sabote etmekten başka bir şey değildir az delikanlı olunda kendi rankınızda takılın sizin gibilerin kökü kuruması dileğiyle bir de ban yedimi yazarlar haksız yere ban yedim diye komedisiniz.
 
Sebepsiz ban diye bir şey yoktur bunu o küçük kafana sok ilk önce sonra burada gelip yok smurf senin oyununa gelir yok karşı tarafa gider smurf dediğini sana kısaca açıklayayım yoksa anlamayacan sen smurf dediğin kişiler genelde senin gibiler desek daha doğru olur kendi rankında ağlayıp düşük ranklı oyuncuların oyununu sabote etmekten başka bir şey değildir az delikanlı olunda kendi rankınızda takılın sizin gibilerin kökü kuruması dileğiyle bir de ban yedimi yazarlar haksız yere ban yedim diye komedisiniz.
Kaç kez söyleyeceğim bilmiyorum. Sebepsiz ban yok, hatalı ban var. Hatalı ban diye bir şey de olmasaydı ben ban yemezdim. İster insan, ister inanma. Umurumda bile değil. Seni hile kullanmadığıma inandırmaya da çalışmıyorum. Benim hile kullandığımı düşünebilirsin ama ben sana "Sence ben hile miyim?" diye bir şey sormadım. Benim haksız ban yediğimi ve bu banın nasıl açılabileceğini sordum. Ya yardımcı ol (Artık yardımcı olsan da işe yaramaz, zaten banım açıldı), ya da bu konuya bir şey yazma.

Kendi rankımda kötü oynadığımı nerden çıkardın? Ya da kendi rankımda asla oynamadığımı? Zamanım olmadığı için oyunu çok fazla oynayamıyorum zaten. Bundan dolayı da rankım Platin. Zamanım olsa Yücelik'e kadar kasarım, sence Platin rankında kötü oynama ihtimalim var mı? Bunu kendimi beğenmek için söylemiyorum. Ayrıca smurf oynamayı bıraktım, zaten önceden de çok smurf oynayan biri değildim hatta bir yan hesabım bile yok.
Bu arada arkadaşımın hesabında skin olduğu için oynadım. Ayrıca ben orada sadece arkadaşımın hesabında oynadığımı söyledim. Belki onun hesabının rankı benimkiyle aynıdır, nerden biliyorsun? Bir şey bilip bilmeden konuşma.

Beni sözde "hile" olduğum için banladılar. Smurf olduğum için değil ki. Ayrıca smurf olduğumu da kanıtlayamazlar. 1-2 maç smurf hesapta oynadık diye hileden ban yiyince ben haksız mı oldum yani? Tamamen saçmalamışsın.

Bu konuda son yazım bu, her şeyi anlatıp bir daha da bir şey yazmayacağım.
Ben, hile kullanacak olsaydım para yatırılmış hele benim olmayan bir hesapta hile kullanmazdım. Kullanacak olsaydım yeni bir hesap açardım, hilemi açardım, banımı yerdim, spoofer kullanıp banımı kaldırırdım ve yeni hesap açıp hile kullanmaya devam ederdim. Bu döngü böyle devam ederdi. Hadi diyelim ki gidip benim olmayan bir hesapta hile açtım hatta hesabın benim olmasına bile gerek yok; diyelim ki herhangi bir hesapta hile açtım, banımı yedim. Ya güzel insan, niye Technopat'ta konu açayım? Gidip spoofer alırım, 3 ay beklemektense hemen banımı açıp hile kullanmaya devam ederim. Velev ki Technopat'ta konu açtım, bu tartışmayı niye bu kadar devam ettireyim? Ayrıca haksız ban yiyen bi' tek ben değilim ki. Haksız ban diye bir şey yoktur, diyorsunuz. Ya ben biye ban yedim o zaman? Arkada sadece ismini bile tam hatırlamadığım interneti düzelten bir uygulama, bir-iki tane crackli uygulama ve CS:GO hilesi dışında hiç bir ban yedirtebilecek bir program yok. (şimdi neden CS:GO'da hile açtın demeyin, konumuz bu değil hatta konumuz benim hile kullanıp kullanmamam da değil, banı nasıl açacağımdı) İki-üç rank düşük bir hesapta oynamama rağmen yalan denilebilebilecek hiç bir vuruşum yoktu bu yüzden de rakibin beni hileden dolayı raporladığını sanmıyorum. Ben, sırf Valorant oynayabilmek için bilgisayar aldım, oynamak için oyuncu bilgisayarı aldığım oyunda hile mi açacağım? Kısacası hile kullanmadım, kullansaydım saatlerimi bu konu için harcamazdım. Bence konumuz hile kullanıp kullanmamam değil, haksız atılan banımı nasıl açabileceğim de değil, Vanguard'ın niye bana ban attığı olmalı.
 
Son düzenleme:
Kaç kez söyleyeceğim bilmiyorum. Sebepsiz ban yok, hatalı ban var. hatalı ban diye bir şey de olmasaydı ben ban yemezdim. İster insan, ister inanma. Umurumda bile değil. Seni hile kullanmadığıma inandırmaya da çalışmıyorum. Benim hile kullandığımı düşünebilirsin ama ben sana "sence ben hile miyim?" diye bir şey sormadım. Benim haksız ban yediğimi ve bu banın nasıl açılabileceğini sordum. Ya yardımcı ol (artık yardımcı olsan da işe yaramaz, zaten banım açıldı), ya da bu konuya bir şey yazma.

Kendi rankımda kötü oynadığımı nereden çıkardın? Ya da kendi rankımda asla oynamadığı mı? Zamanım olmadığı için oyunu çok fazla oynayamıyorum zaten. Bundan dolayı da rankım platin. Zamanım olsa yücelik'e kadar kasarım, sence platin rankında kötü oynama ihtimalim var mı? Bunu kendimi beğenmek için söylemiyorum. Ayrıca smurf oynamayı bıraktım, zaten önceden de çok smurf oynayan biri değildim hatta bir yan hesabım bile yok.
Bu arada arkadaşımın hesabında skin olduğu için oynadım. Ayrıca ben orada sadece arkadaşımın hesabında oynadığımı söyledim. Belki onun hesabının rankı benimkiyle aynıdır, nereden biliyorsun? Bir şey bilip bilmeden konuşma.

Beni sözde "hile" olduğum için banladılar. Smurf olduğum için değil ki. Ayrıca smurf olduğumu da kanıtlayamazlar. 1-2 maç smurf hesapta oynadık diye hileden ban yiyince ben haksız mı oldum yani? Tamamen saçmalamışsın.

Bu konuda son yazım bu, her şeyi anlatıp bir daha da bir şey yazmayacağım.
ben, hile kullanacak olsaydım para yatırılmış hele benim olmayan bir hesapta hile kullanmazdım. Kullanacak olsaydım yeni bir hesap açardım, hilemi açardım, banımı yerdim, spoofer kullanıp banımı kaldırırdım ve yeni hesap açıp hile kullanmaya devam ederdim. Bu döngü böyle devam ederdi. Hadi diyelim ki gidip benim olmayan bir hesapta hile açtım hatta hesabın benim olmasına bile gerek yok; diyelim ki herhangi bir hesapta hile açtım, banımı yedim. Ya güzel insan, niye Technopat'ta konu açayım? Gidip spoofer alırım, 3 ay beklemektense hemen banımı açıp hile kullanmaya devam ederim. Velev ki Technopat'ta konu açtım, bu tartışmayı niye bu kadar devam ettireyim? Ayrıca haksız ban yiyen bi' tek ben değilim ki. Haksız ban diye bir şey yoktur, diyorsunuz. Ya ben biye ban yedim o zaman? Arkada sadece ismini bile tam hatırlamadığım interneti düzelten bir uygulama, bir-iki tane crackli uygulama ve CS:GO hilesi dışında hiçbir ban yedirtebilecek bir program yok. (şimdi neden CS:GO'da hile açtın demeyin, konumuz bu değil hatta konumuz benim hile kullanıp kullanmamam da değil, banı nasıl açacağımdı) iki-üç rank düşük bir hesapta oynamama rağmen yalan denilebilebilecek hiçbir vuruşum yoktu bu yüzden de rakibin beni hileden dolayı raporladığını sanmıyorum. Ben, sırf Valorant oynayabilmek için bilgisayar aldım, oynamak için oyuncu bilgisayarı aldığım oyunda hile mi açacağım? Kısacası hile kullanmadım, kullansaydım saatlerimi bu konu için harcamazdım. Bence konumuz hile kullanıp kullanmamam değil, haksız atılan banımı nasıl açabileceğim de değil, Vanguard'ın niye bana ban attığı olmalı.

Ya birader ne uzattın. Vanguard bilgisayarında Chat Engine bile kullansan onu algılayıp HWID ban atıyor. Şunu önce bir idrak et. Sen de zaten kendi ağzınla itiraf etmişsin CS:GO'da hile açtığını. Eee daha ne uzatıyon. Haksız ya da hatalı bir ban değil. Riot yetkililerinin elini öpeyim sizin gibi oyuncuları oyunlarında barındırmıyorlar.
 
Hile korumaları kafasına göre sanmayla yasaklama vermez. Bu programların bir veritabanı mevcut ve neyin serbest veya yasak olduğu belli. Ortada hatalı bir yasaklama varsa kaldırılır. Kalkmıyorsa hatalı değildir.
[/QUOTE]
Öyle bir şey yok bal gibide keyfine ban atıyorlar ben ..lakmıyım 1.5k tl yatırdığım hesapta hile kullanıyım kullanmadığım halde riot keyfine ban attı bana 6 ay geçti halada açmadı geçmiş oyunlarımda bile 10 oyunda 3 win var ya diğerleri lose 3 4 yıl geçsede bu haksızlığı hiç unutmam hep aklımda öyle bir zoruma gidiyorki işlemediğim bir suç yüzünden oyundan uzaklaştırılıyorum severek oynadığım oyundu şimdi korkuyorum valorant hesabı açarsam oda ban yer diye yatıracağım paralar gine boşa gidecek inanıp inanmamak sana kalmış tekrar ediyorum hatalı bir şekilde bal gibi ban atıyorlar ticket at senin açtığın bileti direk kapatıyorlar ortada kalıyorsun halada sevdiğim oyun valorant ama bu korku ile oyunu oynayamam.
Keyfi ban diye bir şey yok. İstediğiniz kadar aksini iddia edebilirsiniz.



Hatalı olması başka, keyfi ban atılması başka.
öyle bir hakkın yok seni susturuyorlar biletini kapatıyorlar 10 yıldır online oyun oynuyorum ilk defa bir oyunda ban yedim yatırdığım parayı kafa takmıyorum en çok bana yapılan haksızlığa sinirliyim. İncelendi yalanı atıyorlar kendileride biliyor hile kullanmadığımı hata yok diyorlar. Ya hiç bir zaman merak etmedim hile kullanmaya heves etmedim betadan beri oynadığım oyundu .Yani yüksek lig de birisi de değildim oyuna ara vermiştim yeniden oyuna dönüp oynmaya devam edecektim.Şimdi ben oyunu tekrar oynamaya başladığım zaman para yatırdığım hesap hile kullanmadığım halde ban yediğinde o hesabımda çöp olacak bu korku ile oyuna başlayamadım. Skinsiz oynamak istemiyorum bu yüzden para yatırdım skins aldım şimdi ise hepsi boşa gitti aynı skinleri tekrar almaya çalışırsam 3 4k tl param gidecek hadi gitti diyelim o hesap da ban yer gine ortada kalırım aynı şekilde hile kullandın yalanı ile ban atarlar hesabıma 1.yıl olmasa 2.yıl olur şuan hiç kimsenin ban yememe garantisi yok gözümde hile kullansın kullanmasın hesabı ban yediği zaman unutsun o hesabı hiç bir zaman destek ekibi ile iletişime geçemezsin robot gbi kopyala yapıştır yapıp bileti kapatırlar. Koskoca şirket benim gözümde artık güven vermiyor. 10 yıllık lol oynuyorum 1 kere bile hesabım uzaklaştırılmadı.
 
Daha bir şey yazmayacağım dedim de dayanamayacağım.
Vanguard bilgisayarında Chat Engine bile kullansan onu algılayıp HWID ban atıyor. Şunu önce bir idrak et. Sen de zaten kendi ağzınla itiraf etmişsin CS:GO'da hile açtığını. Eee daha ne uzatıyon.
Ben o kadar yazıda neyden bahsettim? Ben de onu diyorum ya işte, bilgisayardaki 3. parti bir yazılımdan dolayı banladım.

Birisi iyi ki ban yemişsiniz tarzı bir şey deyince neden herkes aynı şeyi yazmaya başladı?

@KaosEjderi haklısın. Galiba insanlar haksız banın gerçekten de atıldığını ancak kendileri de ban yediğinde anlayacak. Banı falan geçtim, insanların haksız ban yediğini söyleyen kişilere ve özellikle de bana neden bu kadar celallendiğini anlamıyorum. Ben insanlara haksız ban yediğimi, bunu nasıl açabileceğimi ve neden yemiş olabileceğimi soruyorum adam gelmiş "İyi ki yemişsin, inşallah açılmaz." gibi cevaplar veriyor. Sana fikrini soran olmadı, banımı nasıl açabileceğimi sordum. Cevap vereceksen ver, vermeyeceksen de sus. Silah zoruyla bir cevap istemiyoruz.
 

Geri
Yukarı