Valorant'ta Ryzen 3600 70 derece oluyor

oneshottt

Hectopat
Arkadaşlar BIOS sürümüm F60. Stok soğutucu var ve Valorant'ta işlemci genelde 63'lerde fakat ara sıra 70 dereceye çıkıp yavaş yavaş 63'lere tekrar düşüyor. Acaba yine voltaj sıkıntısı mı var F60'ta? Steam PUBG de sabit 65 derece oluyor ama Valorant'ta nedense böyle dengesizlik var.
Not: Valorant'ta FPS 150 sabitledim o çözüm işlemcide işe yaramadı ama ekran kartını 70'ten 50'ye düşürdü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama oyun ekran kartı ile ilgili ayrıca Valorant tarzı bir oyun da 70 derece normal mi sizce?

Valorant işlemciye dayalı bir oyun, ayrıca Intel yeni açıklamasına 100 dereceye kadar sıcaklığı normal kabul ettiğini söylüyor; arkadaşın ifadesine komik veya kızgın atmanıza gerek yok.

70 derece Valorant'ta gayet normal bir değer, 65 civarı olabilirdi kasaya ve hava akışına bağlı dert edilecek sorun değil; gayet normal.

Ama oyun ekran kartı ile ilgili ayrıca Valorant tarzı bir oyun da 70 derece normal mi sizce?
Oyunu oynamadım, bilmiyorum. Değerleri paylaşırsa daha iyi yardımcı olabiliriz aslında.

Artı olarak 3600'e stok soğutucu yetmez çoğu oyunda yani değişebiliyorsa değişsin derim.

Ya dostum şu 45 dereceyi bir göstersene bana? Stok soğutucuyla imkanı yok öyle bir şeyin ve sen bir de diyorsun ki dahili grafik, nasıl oluyor? Cidden öyle bir şey varsa tebrik etmek lazım yapanları.
Hangi işlemci?

Stok soğutucu dediğimi sanmıyorum? Biraz da sakin olursan iyi olur ne bu konuşma tarzı. İşlemcim 10850k 1080 en düşük ayarlar da Max 45 görüyorum UHD 630 grafik kartı mevcut. Bu sıvı soğutucudan önce ki değerlerim sıvı soğutucu PF240 aldım şu an 35 derecelerdeyim. Tabii kasanın hava akışının iyi olması da son derece önemli, sadece R5 3600 kullanıyorum sıcaklık değerlerinden memnun değilim diye konu açılırsa işlemciye ve belirttiği oyuna göre yorum yaparız üzgünüm.

Stok soğutucu dediğimi sanmıyorum? Biraz da sakin olursan iyi olur ne bu konuşma tarzı. İşlemcim 10850k 1080 en düşük ayarlar da Max 45 görüyorum UHD 630 grafik kartı mevcut. Bu sıvı soğutucudan önce ki değerlerim sıvı soğutucu PF240 aldım şu an 35 derecelerdeyim.
Haklısın ben stok soğutucu sandım fakat konu sahibinin stok soğutucusu olduğu için değerleri stok soğutucuya göre vermek daha doğru olur. Sıvı soğutma kullanmadığım için sıcaklık hakkında yorum yapamayacağım.

Haklısın ben stok soğutucu sandım fakat konu sahibinin stok soğutucusu olduğu için değerleri stok soğutucuya göre vermek daha doğru olur. Sıvı soğutma kullanmadığım için sıcaklık hakkında yorum yapamayacağım.

Estağfurullah ama stok soğutucu yeterli diye düşünüyorum bu oyun için, 70 derece bana biraz fazla geldi o açıdan belirttim.

Valorant işlemciye dayalı bir oyun, ayrıca Intel yeni açıklamasına 100 dereceye kadar sıcaklığı normal kabul ettiğini söylüyor; arkadaşın ifadesine komik veya kızgın atmanıza gerek yok.

70 derece Valorant'ta gayet normal bir değer, 65 civarı olabilirdi kasaya ve hava akışına bağlı dert edilecek sorun değil; gayet normal.

Tamam kardeşim siz 70 derece de oynayın ne diyelim.

Ama Intel'in yeni çıkardığı işlemciler sıkıntılı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı