Valorant'ta Ryzen 3600 70 derece oluyor

oneshottt

Hectopat
Arkadaşlar BIOS sürümüm F60. Stok soğutucu var ve Valorant'ta işlemci genelde 63'lerde fakat ara sıra 70 dereceye çıkıp yavaş yavaş 63'lere tekrar düşüyor. Acaba yine voltaj sıkıntısı mı var F60'ta? Steam PUBG de sabit 65 derece oluyor ama Valorant'ta nedense böyle dengesizlik var.
Not: Valorant'ta FPS 150 sabitledim o çözüm işlemcide işe yaramadı ama ekran kartını 70'ten 50'ye düşürdü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de Ryzen 5 3600 kullanıyorum. O kadar kafaya takılacak bir derece değil benim kasamda hava akışı olmamasına rağmen 68-69 derecelerde oynuyorum.

Ben de Ryzen 5 3600 kullanıyorum. O kadar kafaya takılacak bir derece değil benim kasamda hava akışı olmamasına rağmen 68-69 derecelerde oynuyorum.

Benim yazıda da dediğim gibi ortalama 64'lerde geziniyor. Ara sıra 70e çıkıp tekrar 64'e geriliyor. Sizde de sabit 70mi yoksa ara sıra 75'lere geliyor mu?
Kasanın cidden iyi hava akışı var, Bence kafana takmamalısın.
Kasamı nerden biliyorsun hocam eski konularımdan mı yoksa 😄

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı