Valorant'tan haksız yere ban yedim

MertcanP

Centipat
Katılım
16 Mayıs 2021
Mesajlar
57
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar dostlar,
Sizlere şöyle uzun uzun içimi dökmek istiyorum bu değişik çalışma şekli olan Riot Games adındaki şirket için.
Valorant'tan 3 ay cihaz banı yemişim ayrıca saatlerce ajan açmak için sarfettiğim emekleri de hiçe sayıp hesabımı sildiler.
Durumu desteğe bilet atarak bildirdim. Ve her bilete aynı cevabı verdiler. Aşağıya SS koyacağım.

Bu sözde Support olan arkadaşlar sürekli aynı cevabı bana attıkları için bu sefer de supporta Support'u şikayet ettim. Sonuç ne mi? Aynı cevabı verdiler :D
Hile kullanmadım hiçbir oyunda hile kullanmam aklımdan dahi geçmez ayrıca açan adamın da gözümde hırsızdan ve afedersiniz karaktersizden farkı yoktur.
Bunu bildirmeme rağmen attıkları mesajlar aşağıda :)
(Hepsini koyamayacağım cidden çok fazla var.

Şimdi siz söyleyin ben nasıl bir yol izlemeliyim?
 

Dosya Ekleri

  • 1.saçmalk.PNG
    1.saçmalk.PNG
    57 KB · Görüntüleme: 626
  • dsdsfsd.PNG
    dsdsfsd.PNG
    20 KB · Görüntüleme: 547
  • asdads.PNG
    asdads.PNG
    68,3 KB · Görüntüleme: 508
  • dsfdsdsdsf.PNG
    dsfdsdsdsf.PNG
    46,4 KB · Görüntüleme: 498
Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsini aynı atıyorlar hocam 3 ay beklemek dışında bir çareniz yok ama sanırım 3 ay geçmiş ama banınız kalkmamış doğru muyum?
Yok yok hayır ban 2 gün sonra kalkıyor. Ben sadece hile açmadığım halde neden 3 ay bekledim ve ana hesabım niye silindi onu anlamaya çalışmıştım ama arkadaşlardan biri niyeyse bana çok sinirli hileci falan diyor. Riot games'in müdürü falan sanırım damarına bastım yanlışlıkla.
 
Dostum siz şaka mısınız ya? Neden konu açıyım bu olay böyle olmasa niye yapıyım bunu? Size supportun nası olduğunu gösteriyorum muhattabımız yok diyorum yoksa banım zaten 2 gün sonra kalkacak. Banımın açılması için de yapmıyorum bunu. anlatmak istediğim şey kısaca şu, hile kullandın diyorlar ve ben hile kullanmadım bunu da anlatabilmek için resmen kendimi yırttım ama anlatamıyorum
"Şimdi siz söyleyin ben nasıl bir yol izlemeliyim"

Kardeş senin işin gücün dümen olmuş. İnşallah dürüst insan olmayı öğrenirsin.
 
"Nedir bu cihaz banı? Diye soracak olursan; oyun kurallarını ihlal edenler, 3. parti uygulama kullananlar, oyundaki bugları/hataları kendi lehine kullanarak diğer oyuncu arkadaşlarımızın deneyimini negatif etkileyen, haksız kazançlar sağlayan kişilerin hesabına uygulanan bir disiplin işle midir? Bu disiplin işlemini alan kişilerin hesapları kalıcı şekilde uzaklaştırılır. Hile kullanılan cihaza ise belirli bir süre cihaz banı uygulanır ve farklı hesapların da bu cihazdan oyuna girmeleri engellenir."

Oyun kurallarını ihlal edenler, 3. parti uygulama kullananlar, oyundaki bugları/hataları kendi lehine kullanarak diğer oyuncu arkadaşlarımızın deneyimini negatif etkileyen, haksız kazançlar sağlayan kişilerin hesabına uygulanan bir disiplin işle midir, denmiş demek ki hileden banlanmamışsınız bilette net bir ban sebebi yazmıyor.
Ben zaten bunu soruşturmak için konu açtım kalkıp niye git cs oyna kolpacı falan gibi konuştunuz anlayabilmiş değilim. Yardım istedim çünkü muhattabım yoktu.
 
Her zaman öylelerdi bende yedim 3 ay önce 19 Mayıs'ta kalktı sorunsuz girdim artık 2 gün daha bekleyeceksin ama ABD saatine göre açılıyor banlar yani 00.00 da açılmayacak banın.
 
Hocam Yoru piramit bugu, Chyper ile spike a hücumda skill satma bugu falan kullandınız mı?
Cypher hiç oynamadım mainim phoydu kimseyi kör etmezdim ayrıca kendi ekibimle girerdim. Bug vs de bilmiyorum. Doğru konuşucam bilsem belki kullanırdım ama inan bilmiyordum.
"Şimdi siz söyleyin ben nasıl bir yol izlemeliyim"

Kardeş senin işin gücün dümen olmuş. İnşallah dürüst insan olmayı öğrenirsin.
Sana ulaşabileceğim biyer verir misin.
"Şimdi siz söyleyin ben nasıl bir yol izlemeliyim"

Kardeş senin işin gücün dümen olmuş. İnşallah dürüst insan olmayı öğrenirsin.
Ayriyetten ''nası bir yol izlemeliyim'' kısmı muhattabım yok, ana hesabım silindi ben ne yapmalıyım anlamında söylendi. herkese anlatabilirim derdimi ama senin gibi birine anlatamam. Size ulaşabilceğim biyer verirseniz daha iyi görürsünüz ve belki yüzünüz kızarır söyledikleriniz için.
 
Bana 5 Haziran diye cevap verdiler. Tam 5 Haziran günü mü açılacak yoksa birkaç gün bekletiyor mu?

ABD saatine göre sanırım 7 saat farkımız var 5 Haziran 00.00 da kalkmıyip 5 Haziran 07.00 da kalkacak sanıyorum.
Edindiğim bilgilere göre sanırım ban kalkma gününden sonra 1-2 gün beklersen açılıyormuş. İlk gün van bilmem kaç kodu mu ne alıyormuşsun.

Hayır hiçbir sıkıntı yaşamadan 19 Mayıs saat 7 de girebildim.
 
Cypher hiç oynamadım mainim phoydu kimseyi kör etmezdim ayrıca kendi ekibimle girerdim. Bug vs de bilmiyorum. Doğru konuşucam bilsem belki kullanırdım ama inan bilmiyordum.

Sana ulaşabileceğim bir yer verir misin?

Ayriyeten "nasıl bir yol izlemeliyim" kısmı muhattabım yok, ana hesabım silindi ben ne yapmalıyım anlamında söylendi. Herkese anlatabilirim derdimi ama senin gibi birine anlatamam. Size ulaşabileceğim bir yer verirseniz daha iyi görürsünüz ve belki yüzünüz kızarır söyledikleriniz için.

Yapacak bir şey yok bana pek inandırıcı gelmedi açıklamalarınız kesip biçip birkaç fotoğraf paylaşmışsınız artık Riot tarafında muhatap bulamazsınız arkadaşımda LoL'den ban yedi her gün ticket atıyor bot oto cevap atıyor size kolay gelsin şu saatten sonra eğer hile açdıysanızda paşa paşa cezasını çekersiniz tekrar söylüyorum Vanguard asla ama asla Valorant'dan alakasız 3. parti yazılımları hile olarak algılamaz bitti.
 
Konudan bağımsız olarak Riot Games Support'u kadar kanser bir şey yoktur.
Sordukları sorulara cevap verdiğim halde tekrar tekrar aynı soruyu farklı kişi soruyor.
İlgisizler ve bence attığımız ticket başlıklarını bile okumuyorlar.
Bunu dile getirmek istemiştim üstüme çullanmadıkları kaldı : )
Ne çok seveni varmış bu sözde support ekibinin.
 

Geri
Yukarı