Valorant'tan haksız yere ban yedim

MertcanP

Centipat
Katılım
16 Mayıs 2021
Mesajlar
57
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar dostlar,
Sizlere şöyle uzun uzun içimi dökmek istiyorum bu değişik çalışma şekli olan Riot Games adındaki şirket için.
Valorant'tan 3 ay cihaz banı yemişim ayrıca saatlerce ajan açmak için sarfettiğim emekleri de hiçe sayıp hesabımı sildiler.
Durumu desteğe bilet atarak bildirdim. Ve her bilete aynı cevabı verdiler. Aşağıya SS koyacağım.

Bu sözde Support olan arkadaşlar sürekli aynı cevabı bana attıkları için bu sefer de supporta Support'u şikayet ettim. Sonuç ne mi? Aynı cevabı verdiler :D
Hile kullanmadım hiçbir oyunda hile kullanmam aklımdan dahi geçmez ayrıca açan adamın da gözümde hırsızdan ve afedersiniz karaktersizden farkı yoktur.
Bunu bildirmeme rağmen attıkları mesajlar aşağıda :)
(Hepsini koyamayacağım cidden çok fazla var.

Şimdi siz söyleyin ben nasıl bir yol izlemeliyim?
 

Dosya Ekleri

  • 1.saçmalk.PNG
    1.saçmalk.PNG
    57 KB · Görüntüleme: 626
  • dsdsfsd.PNG
    dsdsfsd.PNG
    20 KB · Görüntüleme: 547
  • asdads.PNG
    asdads.PNG
    68,3 KB · Görüntüleme: 508
  • dsfdsdsdsf.PNG
    dsfdsdsdsf.PNG
    46,4 KB · Görüntüleme: 499
Son düzenleyen: Moderatör:
Edindiğim bilgilere göre sanırım ban kalkma gününden sonra 1-2 gün beklersen açılıyormuş. İlk gün van bilmem kaç kodu mu ne alıyormuşsun.

Ben hata kodu vs. almıyorum, derecesiz maça girdiğimde 3-4. rauntta hesap banlanıyor. 9-10 gün kaldı banın açılmasına bakalım ne olacak.

ABD saatine göre sanırım 7 saat farkımız var 5 Haziran 00.00 da kalkmıyip 5 Haziran 07.00 da kalkacak sanıyorum.

Hayır hiçbir sıkıntı yaşamadan 19 Mayıs saat 7 de girebildim.

Teşekkür ederim.
 
Bunlardan iki günde bi geliyor buraya. Biraz kurcalayıp üzerine giderseniz kuzeni falan ondan habersiz 3. parti yazılım çalıştırdığını itiraf ederler.
Hile açsaydım emin ol konunun başlığı hile açtım bu sistem banını kaldırmanın bi yöntemi var mı? olurdu. Tanımıyorum etmiyorum seni neyden çekinebilirimki? Riot games'in sahibi falan mısın ?
 
Yapacak bir şey yok bana pek inandırıcı gelmedi açıklamalarınız kesip biçip birkaç fotoğraf paylaşmışsınız artık Riot tarafında muhatap bulamazsınız arkadaşımda LoL'den ban yedi her gün ticket atıyor bot oto cevap atıyor size kolay gelsin şu saatten sonra eğer hile açdıysanızda paşa paşa cezasını çekersiniz tekrar söylüyorum Vanguard asla ama asla Valorant'dan alakasız 3. parti yazılımları hile olarak algılamaz bitti.
Size bunu kanıtlamam hesabımı bana geri vermez çünkü söz sahibi değilsiniz en neticesinde ama ulaşabiliceğim biyer verirseniz size tüm biletleri ve süreci yayın açıp gösterebilirim.
Tamam kardeşim boş ver sen her zaman öyleler ;).
Ulaşabiliceğim bi mecra vermiyolar anca klavyelerinin arkasına saklanıyolar hakaret ediyolar falan boş boş. bi discorda falan gelseler her şeyi göstericem ama yok işte. İsraf bunlar hocam.
 
Hocam ben internet kafede oynamıştım arkadaşım için bir ara ban yemiştim ama bir türlü anlatamadım benim de 13 Haziran'da kalkıyor banım hesabıma 500TL yatırmışımdır ve son 6-7 maç lose ama Riot anlamıyor inatla aynı mesajı yolluyor ben size hak veriyorum.
 
Hileci falan diyolar rankım altın 3 falandı yanlış hatırlamıyosam. Hile olsaydım emin çok daha yüksek olurdu.
Bi arkadaşımla valo girmiştik ban yemeden bi gün önce falan. Böyle bi konuşma olmuş. Tarihe bakarsınız zaten. Oturdum kanıt arıyorum riotla alakası olmayan adamlara şaka gibi.
Discord..PNG

Hocam ben internet kafede oynamıştım arkadaşım için bir ara ban yemiştim ama bir türlü anlatamadım benim de 13 Haziran'da kalkıyor banım hesabıma 500TL yatırmışımdır ve son 6-7 maç lose ama Riot anlamıyor inatla aynı mesajı yolluyor ben size hak veriyorum.
Bak sebebi yoktur demek haksızlık olabilir tamam belki bi sebebi vardır ama bunu bize bildirsinler veya kanıt falan istesinler bulalım yani değil mi? Bu arada geçmiş olsun hocam.
 
Hileci falan diyorlar rankım altın 3 falandı yanlış hatırlamıyorsam. Hile olsaydım emin çok daha yüksek olurdu.
Bir arkadaşımla Valorant girmiştik ban yemeden bir gün önce falan. Böyle bir konuşma olmuş. Tarihe bakarsınız zaten. Oturdum kanıt arıyorum Riot'la alakası olmayan adamlara şaka gibi.

Hocam benzer konuşma benim arkadaşımla oldu :(
1622062308104.png
 

Geri
Yukarı