LordxVader
Hectopat
Hocam 2023'e kadar askıya alınmış yazmış konu sahibi.Arkadaşın dediği gibi en iyisi halan daha kalınabiliyorsa Asker'de kalmak.
Hocam 2023'e kadar askıya alınmış yazmış konu sahibi.Arkadaşın dediği gibi en iyisi halan daha kalınabiliyorsa Asker'de kalmak.
Oturduğum yerde halk eğitim bulunmakta. F klavye gitmeyi düşünyordum ayrıca, tavsiye için teşekkürler.Halk eğitim gibi yerlerde berberlik kursu açılıyorsa onlara katılabilirsin, askere gidene kadar bir yerlerde biraz tecrübe ednirisen askerde de berberlik yapma şansın olur. Böylece daha da tecrübelenir askerden gelince bir yerlerde işe girer yolunu bulursun.
Oturduğum yerde halk eğitim bulunmakta. F klavye gitmeyi düşünyordum ayrıca, tavsiye için teşekkürler.
Vahiy yoluyla. Tecrübe işte edinilir. Çırak olarak girersin, yükselirsin. Sana ustabaşı olarak işe gir demiyorum.Bunlar için iş tecrübesi gerekmiyor mu? Nereden edinebilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.