Vatan 10100F ve GTX 1650S sistem alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence sizin marka birikiminiz çok yok parçalar F/P olarak iyiler arkadaşın gönderdiği sistemdeki RAM'ler balistix SSD de Crucial sizce çok mu iyiler yoksa başa baş mı?
Dragos ile Crucial markasını karşılaştıran ilk insan evladıyla konuşma şerefine nail oldum. Göz ardı listeme hoşgeldin.

Crucial gayet iyi bir marka. Turbox de çöp.

Nereden biliyorsunuz aldınız mı YouTube'da 2K'lık sistem alıp sistemi kötüleyen adamlardan mı gördünüz yoksa?

Dragos ile Crucial markasını karşılaştıran ilk insan evladıyla konuşma şerefine nail oldum. Göz ardı listeme hoş geldin.

Ayrıca Crucial markasına herhangi bir laf etmedim sadece başa baş olduklarını söyledim RAM'de Crucial iyi olabilir ama ahım şahım fark yoktur.

Nereden biliyorsunuz aldınız mı YouTube'da 2K'lık sistem alıp sistemi kötüleyen adamlardan mı gördünüz yoksa?
Büyük ihtimal Turbox kullanıyorsunuz veya onun türevlerinden birini. Crucial markası gayet köklü bir marka ve SSD, RAM konusunda üst düzey işler yapıyorlar. RAM modellerini bizzat kullandım ve gözüm kapalı önereceğim markalardan biridir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı