Vatan Bilgisayar değişim yapmıyor

melihozgun

Hectopat
Daha fazla  
10 Mayıs 2022 salı MSI RTX 3060 Ti aldım. 12Mayıs 2022 persembe üzerine fark koyarak RTX 3070 almak istedim. Ürün sıfır. Açılmadı kullanılmadı. Ama değişim yapmıyorlar. Çok zorluk çıkardılar. Tekirdağ mağazası. Nasıl bir yol izlemeliyim? Dava açsam zaman alacak uğraştıracaklar. CİMER'e yazsam hemen dönüş olur mu? Ne yapmalıyım?

Şimdi şöyle satılan ürün 14 gün boyunca açılmazsa iade edebilirsin. CİMER değil de Tüketici Hakem Heyetine başvurursan sorununu çözebilirler diye tahmin ediyorum.

Ürünü online mağazasından almadıysanız ve üründe herhangi bir sorun yoksa mağaza iade almak veya değişim yapmamakta haklı yasal olarak. Eğer online mağazadan aldıysanız beğenmemeniz bile iade için geçerli bir neden. İnternetten aldığınız ürünü iade almıyorlarsa THH’ye başvurun.

Ürün mağazadan alındı. İlk başta iade etmek istediğimi söyledim. İadede almıyoruz dedi. Web üzerinden sadece iade alınıyor dediler. Başlanrından salmak için baya uğraştılar bende uğraştım thh başvurucağımı söyledim istediğinizi yapabilirsiniz diyorlar. Valla adamı deli ederler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı