Bu durumda üsttede yazan arkadaşlar gibi gidiyorsun Vatan Bilgisayar'a 'abi kolay gelsin siz Ryzen 5 56000G'yi 4.796 teleye satıyorsunuz ama internette 3.598 tele' diyeceksin.
Oradaki çalışan elemanlarda 'tabii efendim' diyecek ve sana düz 3.500 teleden satacaklar.
Böyle yapıyorlarmış :D

Yok öyle bir şey denedim. Sadece büyük firmaların sitesinden göster diyorlar mesela Teknosa, MediaMarkt gibi, onların da geri kalır yanı yok bunlardan.

2016 yılında bana darboğazlı sistem toplamışlardı. RX470 serisine AMD FX4320 koymuşlardı. Sonra bu PC ne kadar kötü diyerek ekran kartını kırmıştım.

Yok öyle bir şey denedim. Sadece büyük firmaların sitesinden göster diyorlar mesela Teknosa, MediaMarkt gibi, onların da geri kalır yanı yok bunlardan.

Ahahahahahaha.
MediaMarkt'ta, Teknosa'da son derece pahalı satıyor bu konuyu okurken kendi kendime dedim ki 'acaba bir ürün alırken bir de Vatan Bilgisayar'a gidip, internetteki en ucuz fiyata satan yerin fiyatını gösterip indirim alırım mı diye düşümde artık gerek kalmadı :D

Yazılanları okumaya çalış, okuduğunu da anlamaya çalış. 😎

Bence siz türkçemizdeki 'cümlede anlam' dersine tekrar gözden geçirin.
Benim yazdığımla verdiğiniz cevabın ne alakası var?🤣

@bertony Makaraya alıyorsun da, Arap müşteriye 23 bin TL'ye OEM sistem satarken bunu yaptık, direkt Vatan personeli yaptı. Windows 10 Key'i Vatan'da 1600 küsür TL iken, Microsoft'ta 1200 olduğu için fiyat indirttik. Almayacaksan alma, Vatan bir şey kaybetmeyecek :D Birçok insan dediğimi doğrulamasına rağmen her kullanıcı deneyiminden garip anlamlar çıkarmaya çalışıyorsun. İnternetten devam dost ;)

@bertony makaraya alıyorsun da, Arap müşteriye 23 bin TL'ye OEM sistem satarken bunu yaptık, direkt vatan personeli yaptı. Windows 10 Key'i Vatan'da 1600 küsur TL iken, Microsoft'ta 1200 olduğu için fiyat indirttik. Almayacaksan alma, vatan bir şey kaybetmeyecek :D birçok insan dediğimi doğrulamasına rağmen her kullanıcı deneyiminden garip anlamlar çıkarmaya çalışıyorsun. İnternetten devam dost ;)

23 bin teleye OEM sistem satarken diye başladığına göre Vatan Bilgisayar çalışanısınız.
Araplara satmaya devam usta kolay gelsin ben fakir bir türkoyum internetten alışverişe devam :D

Ve ben garip anlamlar çıkartmıyorum bir ürünü en ucuz fiyattan almanın derdindeyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı