Öyle ama keşke bu gün verilseydi kargoya.2 farklı firmadan sipariş verdim. İkisi de sadece ödemeyi onayladı. Salgın yüzünden. Tek çare beklemek. Yapabileciğimiz birşey yok maalesef.
Anakart ve işlemci siparişi verdim. En önemli bileşenler. Ben de isterdim bugün kargoya versinler ama vermediler. Umarım en erken zamanda kargoya verirler.Öyle ama keşke bu gün verilseydi kargoya.![]()
Ama bence bu gün verilmeliydi kargoya, sabah hazırlanmış ve faturası kesilmiş. Bu da kargolanmaya hazır anlamına geliyor ama gel gör ki vermediler. Ama bir nebze hala ümidim var, sisteme girilmemiş olabilir diye.Anakart ve işlemci siparişi verdim. En önemli bileşenler. Ben de isterdim bugün kargoya versinler ama vermediler. Umarım en erken zamanda kargoya verirler.
Nihayet kargoya verebildiler.Anakart ve işlemci siparişi verdim. En önemli bileşenler. Ben de isterdim bugün kargoya versinler ama vermediler. Umarım en erken zamanda kargoya verirler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.