Söylediğiniz ürün doğru bakıyorsam 4.500 TL. gibi bir fiyata sahip. O fiyatı hak eder bir PC olup olmadığını bilmiyorum ama istisnalar dışında VATAN bilgisayardan uzak durulması gerektiğini biliyorum.
Çiziğini fiziksel zararını göz ardı edin yapacak bir şey yok sonuçta, ısınma problemini araştırın aynı marka model için, durum sizdeki ile aynıysa en azından ürün bu der geçersiniz değilse ona göre bir çözüm arayışına girersiniz.
Hatta sırf şansınızı denemek için gidin mağazaya anlatın durumu, baktınız her zaman ki uslupları ile ben de personelim yapabileceğimiz bir şey yok kaçamağını kullanıyorlar ya da size böyle hissettirmeye çalışıyorlar, mağaza müdürü ile görüşmek istediğinizi belirtin, hatta mümkünse de kalabalığın yoğun olduğu sırada haklıyken haksız duruma da düşmeyecek kıvamda talep edin bunu. İnsanların duyması iyi olur, belki size faydası olmayacak ama onlara mutlaka zararı olacaktır, sizin gibi tongaya düşüremeyecekleri bir kişi olmasını sağlarsınız belki bu şekilde duyanlar arasından.
Belki alıp ısınmasına çözüm olurlar kim bilir, tamamen yanlarına kar kalmış olur sessiz kalırsanız da, en azından bilsinler yaptıklarının farkında olduğunuzu.