Vatan Bilgisayar Kusurlu Ürün Değişim Süreci

sami 3030

Hectopat
Katılım
20 Mayıs 2015
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar,
Dün Vatan'dan MSI Gaming 7 anakart aldım eve geldim. Sistemi kurdum sistem açılıp sonra kitleniyordu. Bende tekrar söktüm sistemi ve 1 2 tane bacağın normalden uzun ve birkaç tanesinin de yamuk olduğunu gördüm. Daha önce çok sistem topladım başıma ilk defa böyle bir şey geldi hemen bugün babam ile gönderdim. Hatayı gördükleri halde değişim yapmayıp servise göndereceklerini söylemişler ve anakartı almışlar şimdi ne yapmam gerek arkadaşlar?
 
Servise göndermeleri gayet doğal. Mağazadaki kişilerin elinde sorunun üretim ve alıcı kaynaklı olacağını tespit edecek altyapı ve tecrübe yok. Bu sebeple de ürünü yetkili servise iletiyorlar. Ürün büyük ihtimal kullanıcı kaynaklı raporu alacaktır ve sizden ücret talep edeceklerdir. Bu tarz sorunların kullanıcı kaynaklı olmalı daha muhtemel çünkü. Üretim kaynaklı olsa bile siz sistemi kurmuşsunuz ve CPU'yu takarken bir kusur görmemişsiniz. Açıkçası ben de sizden kaynaklı bir sorun olarak görüyorum.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı