Vatan Bilgisayar mı yoksa Sinerji mi?

Ömer CENİKLİ

Hectopat
Katılım
27 Kasım 2015
Mesajlar
155
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi forumlar. Ben sistem toplayacağım. Sistemim hazır ama nereden alacağıma karar veremiyorum. Vatan Bilgisayar'dan mı alsam yoksa Sinerji'den mi? Karar veremedim. Vatan'da peşin fiyatına 9 taksit yapıyorlar fakat Sinerji'de vade farkı alıyor hem de 100 liraya yakın tutuyor. Kart ile taksitli alacağımdan kafam karıştı. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Vade yaptıkları için de hemen hemen aynı fiyata geliyor, ucuz olmasının bir anlamı kalmıyor ben bu durumda olsam tercihim Vatan Bilgisayar olurdu.
 
Dostum az önce birkaç ürünün fiyat araştırmasını yaptım iki sitede de,birinde işlemci fiyatı düşükken diğerinde anakart fiyatı düşük.Sistem toplasan bile arada pek bir fark olmayacaktır iki site arasında,lakin ben bütün elektronik alışverişlerimi vatan bilgisayardan yapmaya özen gösteririm.En azından muhattap olacağım adam karşımda.
 
Vatan bilgisayardan gözünle görüp almanı tavsiye ederim fiyatlar birbirine yakın zaten Yusuf arkadaşın dediği gibi. Vatan bilgisayar bonus karta 5 taksit yapıyor diye biliyorum. Diğer kartlara 9 taksit yapıyor.
 
Gelin arkadaşlar yanıma ben size toplarım. Yer İskenderun Vatan Bilgisayar :) Şaka bir yana da arkadaşım, ben burada çalışıyor olmamdan dolayı değil Vatan'ın verdiği güvenden dolayı buradan almanı tavsiye ederim. Hem gözünle görüp alırsın hem de montajını istersen yaptırırsın. Bakarsın başka parçalar hoşuna gider. Satış temsilcisinin tavsiyesi olur. Sorunun olduğunda bire bir çözüm alabilirsin. Vesselam.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı