Vatan Bilgisayar'dan Intel sistem toplama

Bütçe
7500
Dostum benim grafik takıntım yok oyun açılsın yeter mantığıyla yaşayan tayfadayım şu an kullandığım sistemden buna geçmek benim için çağ atlamak olacaktır.
Şu anki sistemim
Pentium E6500.
OEM 775 soket anakart.
2x2 4 GB Kingston bellek.
NVIDIA GeForce 9600 gso 512.
Yani demem o ki.
İçindeki grafik birimi GT1010 performansı veriyor ve ben daha bunun üstünde bir bilgisayarda oyun oynamadım.
Bazı oyunlar bilgisayar kaldırsa bile ekran kartı sürücüsü istiyor.

Güzel bir kazık yemeye hazır ol 👍

Dostum şimdi vatana gidip aldığı üründen memnun olmayanı ben gerçek hayatta görmedim internette bulunan bazı yazılar markaları kötülemek amaçlı yazılıyor ayrıca garantisi iyi bir firma ve 1 kişiye yanlışlıkla da olsa defolu veya bozuk mal sarıldığında bu marka kötü olmaz her marka böyle zamanında hatalı ürünler sattı bir de ben görmedim ama internette Vatan'ın sitesinde yazan fiyatlarla mağaza fiyatları aynı değil diyorlar bana şu da var.
Ben köy gibi bir yerde oturuyorum kargoyla uğraşamam arabam yok fiyat o kadar mühim değil kendim hesapladım İtopya bilgisayar vatana 1000 TL fark atıyor ama ailem maalesef Vatan dışından aldırmaz.
Teşekkürler.

Uuu o Snowman varya işlemci sıcaklık düşmanı pahalı pahalı kule alana kadar bu snow çok mantıklı.

Dostum ben hava soğutucu konusunda pek bir bilgiyle sahip değilim ama 6 tane bakır ısı borulu bir kule tipi soğutucunun da iyi bir fanla ve termal macunla sıvı soğutma performansı yakalayabilecek bir potansiyele sahip olduğunu biliyorum.

Dostum şimdi vatana gidip aldığı üründen memnun olmayanı ben gerçek hayatta görmedim internette bulunan bazı yazılar markaları kötülemek amaçlı yazılıyor ayrıca garantisi iyi bir firma ve 1 kişiye yanlışlıkla da olsa defolu veya bozuk mal sarıldığında bu marka kötü olmaz her marka böyle zamanında hatalı ürünler sattı bir de ben görmedim ama internette Vatan'ın sitesinde yazan fiyatlarla mağaza fiyatları aynı değil diyorlar bana şu da var.
Ben köy gibi bir yerde oturuyorum kargoyla uğraşamam arabam yok fiyat o kadar mühim değil kendim hesapladım İtopya bilgisayar vatana 1000 TL fark atıyor ama ailem maalesef Vatan dışından aldırmaz.
Teşekkürler.
Senin toplam bütçen ile ekran kartlı sistem alınıyor böyle saçma şeyler yapma derim...
Ayrıca GameGaraj`ın İstanbul`da şubesi de var elden alabilirsiniz.

Teşekkürler.

Ailen izin vermiyor ama kaç tane Vatan'dan sistem alan kişi gördün de memnun olmayan görmedin bu da onemli.

Senin toplam bütçen ile ekran kartlı sistem alınıyor böyle saçma şeyler yapma derim...
Ayrıca GameGaraj'ın İstanbul'da şubesi de var elden alabilirsiniz.

Dostum ben Ankara'nın bir köyünde yaşıyorum benim oraya gitmem için araba lazım oda bende yok kargoyla uğraşamam güvenmiyorum bu firmalar iyi ama İstanbul'dalar sonuçta hiç gitmediğim görmediğim yerler ve ben bu sistemi uzun yıllar kullanacağım sadece şu an ekran kartı almak istemiyorum çünkü fiyatlar düzelecek biliyorum yani bir de Almanya'da yaşayan akrabalar var oradan bir RTX 3060 rica etsem getirebilirler belki.

Dostum ben Ankara'nın bir köyünde yaşıyorum benim oraya gitmem için araba lazım oda bende yok kargoyla uğraşamam güvenmiyorum bu firmalar iyi ama İstanbul'dalar sonuçta hiç gitmediğim görmediğim yerler ve ben bu sistemi uzun yıllar kullanacağım sadece şu an ekran kartı almak istemiyorum çünkü fiyatlar düzelecek biliyorum yani bir de Almanya'da yaşayan akrabalar var oradan bir RTX 3060 rica etsem getirebilirler belki.
Fiyatlar düzenleyecek önce onu bir bil isterim.
Bu tarz yerlerde kolay kolay sorun çıkmaz kargo da ayrıca gelir diyelim gelmedi gidip şubeden alabilirsiniz her şekilde o ürün eline ulaşacak. Şu an fiyatların düştüğünü düşünüyor isen her sene olduğu gibi yaz aylarında rekabetten ötürü fiyatlar düşmüş durumda her sene aralıksız artan fiyatlar bu sene mi düşecek kimsenin hevesini kırmak istemem ama hata yapıyorsun karar senin iyi günler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı