Vatan Bilgisayardan PC toplamak

Suicmez

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben vatan bilgisayardan pc toplayacağım. Montaj yapmayı biliyorum ama ne olur ne olmaz diye onlara yaptırmak istiyorum. Montaj yapılırken yanlarında durabilir miyim? Bu arada Beylikdüzü şubesinden toplayacağım. Oradan toplamış arkadaşlar yada başka şubede bir cevap verirse sevinirim.

Montaj esnasında kesinlikle yanlarında durun yoksa baştan savma topluyorlar, kablo düzeni olmadan özellikle. İsteğinizi belirtin yanlarında durun montaj sırasında, sıkıntı olmaz.

Montajı sadece personelin girebildiği bir alanda mı yapıyorlar? Yoksa açık bir şekilde mağazanın içinde mi?

Sizin şube neresi oluyor. Ben İstanbuldayım. Beylikdüzü şubesinden toplatacağım orası güzel topluyor mu? Bilgisi olan varsa söylerse iyi olur.

Bence toplamak icin vatanin kalabalik olmayan sakin yerlerini secin. Kadikoydeki bilgisayarcilarin oradaki sube. Yada bizim buradaki Uskudar Subesi. Uskudar subesi cok is yapamadigindan istediginizi yapiyorlar. Ben ekran karti ve kasa aliyorum yarin. Eski kasamdan gecisi onlar yapacak. Istedigim montaji yapiyorlar.

Yok ben Beylikdüzü şubesinde nasıl yapıldığını merak ediyorum. Nasıl nerede gibi sorular iyi yapıyorlar mı? Bu sorular Beylikdüzü şubesi için soruyorum.

Birde ne kadar bir zamanda topluyorlar?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı