Vatan PC monitör değiştirmiyor

• Konuyu başlatan pusat57
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 40
  • Görüntüleme 5.515
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam geçmiş olsun öncelikle. Bence sen evde iken o sözde düzgün çalışan monitörü kasaya bağla. Daha sonra sorunu videoya al ve direk tüketici hakem heyetine git. %99.99999 bu davayı sen kazanacaksın ve hakem heyeti eğer uygun görürse ağır bir ceza yiyecektir Vatan. Birde üstüne üstlük ürünü anında çalışanı ile değiştirecekler. Bu arada şube ceza yerse büyük ihtimalle çalışanları da yiyecektir.

Elinden ne geliyorsa hepsini kullan derim ben.

Arkadaşlar VATAN PC'ye daha gitmedim. Mesaj attığımda çalışıyordum. Şimdi evdeyim yeni geldim işten. Sözde bugün VATAN PC arayıcaktı bizi. Ama aramadılar. Şimdi ben gideceğim oraya. Birde eğer yine kabul etmezse ekranın sallanma sorununu öne sürücem. Ben 532 TL'yi o monitöre önümde sallanıp bana bozuk görüntü versin diye vermedim sonuçta.

Bu saatte Vatan açık mı? Bu arada sonucu haber ver.
Akşam 22.00'a kadar açık. Haber veririm konuyu. Birazdan çıkıcam.

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar hiçbir şekilde değiştirmiyorlar. Bağırdım çağırdım en yetkili kişi geldi ama değişim yapmıyorlar. Sabahtan beri oyun oynuyorlarmış hesapta sorun yokmuş. Bende de sorun yok zaten oyun oynarken ama anlatamıyorum. Dün akşam VATAN mağazasında elemanlarda gördü aynı sorunu ama bu seferde o PC'de ekran kartı olmadığını bu yüzden sorun yaptığını söylüyorlar. Yarın kasa'yı götürücem sabah'tan sorun benim PC'demi diye bakıcaklar. Valla bıktım 3200 TL'ye geldi PC bana 4 aydır hala peşinden koşuyorum. Allah belanı versin VATAN, ta ta ta tan. Fena çakan.

Yarın kasayı sırtlayıp götür. Eğer yine gözünün önünde sorun olduğu halde sorun yok derlerse, Tüketici Mahkemesi'nin en yakın adresini öğren.

Yarın kasayı sırtlayıp götür. Eğer yine gözünün önünde sorun olduğu halde sorun yok derlerse, Tüketici Mahkemesi'nin en yakın adresini öğren.
Ya adamlar birde bana göstermiyor. Ben diyorum ki benim dediğim şekilde yapın, ama yok biz sabahtan beri en güçlü makine ile denedik oyunlarda problem yok. Bende oyunlarda problem yaşamıyorum zaten ama anlatamıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı