Vatan Siparişim iptal edildi

Dediğin monitörüde değiştirdim. İndirimsiz Fiyatı 3678,77 TL %25 indirime girdiği zaman 2759 TL oluyor. Neden FX 8320 işlemciyi sevmiyorsunuz :) Şakası bir yana. İşlemcinin bi kötülüğümü var nedir. Birde özel bi soru neden benim profil resmim görünmüyor ?

- - - Güncellendi - - -

Recep Baltaş bi ekran satıyor o ekran benim işimi görmezmi ?

Ya ben o işlemciyi kesinlikle seviyorum :D Ben AMD'nin her işlemcisini seviyorum. Bütçen yeterli ise düşürme ancak yetmiyor ise düşürebilirsin. Sisteminde bir darboğaz oluşturmayacaktır yani.
Yerinde olsam, bütçe sıkıntısı olmadığı için kesinlikle alırdm o işlemciyi. 4.4 GHZ OC ile gül gibi kullanırsın. Verdiğin paranın karşılığını verir.
Ayarlardan profil resmimi düzenle de ve 1. seçeneğe resmin URL'sini yapıştır. Yani resime sağ tıklayıp "Resimin URL'sini" kopyala de.

- - - Güncellendi - - -

Dediğin monitörüde değiştirdim. İndirimsiz Fiyatı 3678,77 TL %25 indirime girdiği zaman 2759 TL oluyor. Neden FX 8320 işlemciyi sevmiyorsunuz :) Şakası bir yana. İşlemcinin bi kötülüğümü var nedir. Birde özel bi soru neden benim profil resmim görünmüyor ?

- - - Güncellendi - - -

Recep Baltaş bi ekran satıyor o ekran benim işimi görmezmi ?
Bir link yollarsan iyi olur.

Bir de ben Vatan Bilgisayar'da şöyle bir olay yaşadım belki içinizde de yaşayanlar vardır. 2 ürün sipariş ettim. Bir adet gamepad ile bir kulaklık. Gamepad 3 gün sonra kulaklık ise bundan 5-6 gün sonra elime ulaştı. Vatanın sitesinin üst bölümünden sipariş takibine baktığımda bir ürün Sultanbeyli'den diğerinin ise Bostancı'dan gönderildiğini gördüm. Bu bana çok ilginç gelmişti. Çünkü bu internete özel bir kampanyaydı. Yaşadığım yerde yürüme mesafesinde Vatan var. Orada da aynı ürünler var ama kampanyalı değil. Merkezden değilde mağazalardan gönderiliyorsa neden buradakinden değilde oradaki mağazalardan yolluyolar? Yani nedenini anlayamadığım olaylardan biridir.

Bide eklemek isterim. Sizde var mı bilmiyorum yine fatura adresimde tel. numaram yazmasına rağmen ve kargo adresini fatura adresimle aynı kullan dememe rağmen kargo adresinde tel numaram görünmüyor. Kurye gelip bizim zili bulamıyor, numara olmadığı için arayamıyo da sonra mecburen UPS ye gidip almak zorunda kalıyoruz. Hele bide kurye sizin paketinizi şubeye bırakmamışsa tam evlere şenlik oluyor.

Daha önce internetten başka sitelerden çok alışveriş yaptım diğerlerinde böyle sıkıntılar yaşamadım.

Sizlerle de paylaşmak istedim. :)

Öncelikle Vatan'ın %25 indirim yalanının farkına varman gerekiyor, evet indirim yapıyorlar fakat %25 değil ayrıca anlaşmalı kredi kartlarına. Eğer Recep Abi'nin sattığı ekran kartını almak istersen güven konusunda hiç kafanda soru işareti kalmasın, kesinlikle siteden ilk aldığın gibi her şeyi tam gelecektir :)

Birincisi o UPS denen lanet kargonun kendi özelliği acer laptopumu tamire gönderdim. Dedilerki Ups Kargodan almaya gelecekler 4 gün de gelmediler gidip kendim bırakmak zorunda kaldım. Şimdi tamiri bitmiş kargoya dün akşam vermişler. Ama istanbuldaki kargo bugün bile göndermemiş bilgisayarımı.
Recep Baltaşa güven meselesi değil ekran işime yararmı diye sordum yarar ise ondan alacağım hatta irtibat kurabilirsem kasayı ona kargolatıp hepsini toplayıp video alsın sonra bana kargolar diyede düşünüyorum.

Öncelikle Vatan'ın %25 indirim yalanının farkına varman gerekiyor, evet indirim yapıyorlar fakat %25 değil ayrıca anlaşmalı kredi kartlarına. Eğer Recep Abi'nin sattığı ekran kartını almak istersen güven konusunda hiç kafanda soru işareti kalmasın, kesinlikle siteden ilk aldığın gibi her şeyi tam gelecektir :)
Ekran kartı değil, iyi takip et :D

Recep abi'nin müşterisini caydırmak istemem ancak ben olsam kesinlikle kendi zevkime göre 23 INC'den aşağı bir monitör almazdım.
Mesela ben monitörüme 425 verdim. Bir liseli için kolay değil biriktirmek :D Sefasını çekiyorum şuan.

Sen dersenki, benim işimi o monitörde görür, fazlasına gerek yok. Al hemen. Ama yerinde olsam o sisteme daha iyi bir monitör düşünürdüm ben.

Ben bu bilgisayar ile Crysis3 oynayacağım. Sonrada Netcad ile çalışacağım. Monitör olarak pek ilgi alanıma girmediği için bilgi sahibi değilim. şu anda kullandığım monitör led filanda değil Casper in 5ms lik 19" monitörü :D

Ya Crysis 3'ü 23 INC monitörde oynamak çok daha zevkli olacaktır. Oyun oynayacağım diyorsan 23 INC çok ideal.
Ben Crysis 3 oynayacağım diyorsan 2 MS bir monitörün olmalı ki hareketli sahnelerde daha net görüntü alasın.
LED olsun ki çok daha canlı ve gerçekçi, olması gerektiği gibi renkler alasın. İyi bir ses sistemi ile odanı sinema salonuna çevirebilirsin.
Dijital bir girişi olsun ki görüntüyü kayıpsız, kaliteli bir biçimde iletebilesin. Ki o ekran kartına mutlaka DVI veya HDMI monitör alınmalı.

Bu kriterdeki monitörler genelde 1920*1080 çözünürlük olur zaten. Bu kriterlere uygun en ideal monitörlerin başında S23B350H gelir.

Benim monitörüm de S23B550V, yani daha üst modeli. Farklı giriş-çıkış seçenekleri ve özelliklerinin yanı sıra çift HDMI gibi artıları var.

Tekrar ve son kez söylüyorum :D İyi bir monitör al. İleride pişman olursun.

Ürün
Fiyat Adet KDV Dahil Tutar *Avantajlı Tutar

COOLER MASTER
HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W MidT ATX SİYAH KASA
209,00 USD 443,92 TL *408,40 TL
ASUS
PCE-N10 150MBPS KABLOSUZ PCI-E KART
19,00 USD 40,36 TL *37,13 TL
EVEREST
KM-8320 KABLOSUZ GAMING KLAVYE MOUSE SET
29,00 USD 61,60 TL *56,67 TL
SAMSUNG
23" S23B350H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
238,00 USD 505,51 TL *465,07 TL
Toplam (KDV Dahil):​
3.678,77 TL
*3.384,47 TL

- - - Güncellendi - - -

Sistemin son hali bu oldu. %25 indirime girdiği zmaan 2760 tl olacak inşallah :D

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı