Velim aranacak, ne yapmalıyım?

Lioren

Hectopat
Makaleler
8
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Model : Excalibur G770 1140-8EL0T-B
İşlemci : Intel i5-11400H 4.4GHz
Ekran Kartı : RTX 3050Ti 4GB 60W
RAM : 16GB (8x2)
SSD : Crucial 500GB
Ekran : 144Hz IPS 3ms
Fotoğraf aşağıda. Kendisi yaren isminde bir kız ile benim onun kızına saldıracağımı sanıyor ama ben ne yaren diye birini ne de zeynep ismindeki kızını tanıyorum. Olay durduk yere yazdığım yazı yüzünden bana patlıyor. Benim uğraşacak vaktim yok. Velini ararım falan diyor ailemi de bu olaya sokmasınlar istiyorum çünkü vaktinde başka Instagram olaylarım falan da olmuştu. Okula haber verdiğini zannetmiyorum ama cidden yardımınıza ihtiyacım var ne yapayım kendisine engel atıp ismimi mi değiştireyim öneriniz var mı kalkıp kendisiyle yarım saat konuşamam.

Unutmuşum, biyografimde hem ismim hem o okuduğum okulun ismi vardı. Ama sonra bu yazılardan sonra sildim hepsini.

Bu arada DM'den olayı açıklamama rağmen yine aynı şeyleri diyor. Haklı olmasına haklı aslında ama yazıyı yanlış anladı. Benim suçum yok.

Ayrıca sınıfımı da sorup duruyor.

Bu arada okula da gitsem sürekli aynı şeyleri tekrar edecek bence.

Yine bence, engel atıp kullanıcı ismimi değiştirir biyografimi de başka bir şey yapar o yazıyı yazdığım hesaplardan bütün yazıları siler beğenilerimi çeker takibimi de çekip o hesaba engel atabilirim. Çünkü biri geldi... İsminde birisi var mı Instagram'da, ben de sorulursa bana hayır derim çünkü ismini değiştirdim eski ismi bu mu diye de sorulmadı ben de eski ismini demem.

Dosya Ekleri

• 1667984887631.png
    1667984887631.png
    200,5 KB · Görüntüleme: 183
  • 1667985283939.png
    1667985283939.png
    241,3 KB · Görüntüleme: 173
  • 1667985316303.png
    1667985316303.png
    232,1 KB · Görüntüleme: 167
Son düzenleme:
Engeli basın geçin itiraf sayfası kapatılıcak zaten şikayette bulunursa
Hocam 2 itiraf sayfası vardı ikisini de takip etmeyi bıraktım beğenilerimi bütün yorumlarımı kaldırdım şimdi engel atıp ismim ve biyografimi değiştireceğim engel atmayı sorarlarsa canım istedi attım derim zaten. Kapansa çok iyi olur itiraf sayfaları. Hesabımı en son gizliye almıştım gizlideyken 2 3 postumu arşivleyeceğim post sayısı da azalacak bazı hesaplardan da takipten çıkıp 1 2 hesabımın da takibini geri çekeceğim takipçi sayım da azalacak.

Sağ olun hocam. Benim fikrime sahip birinin olması iyi geldi deniyorum şimdi.

Hocam 2 itiraf sayfası vardı ikisini de takip etmeyi bıraktım beğenilerimi bütün yorumlarımı kaldırdım şimdi engel atıp ismim ve biyografimi değiştireceğim engel atmayı sorarlarsa canım istedi attım derim zaten. Kapansa çok iyi olur itiraf sayfaları. Hesabımı en son gizliye almıştım gizlideyken 2 3 postumu arşivleyeceğim post sayısı da azalacak bazı hesaplardan da takipten çıkıp 1 2 hesabımın da takibini geri çekeceğim takipçi sayım da azalacak.

Sağ olun hocam. Benim fikrime sahip birinin olması iyi geldi deniyorum şimdi.
Eger olay ciddiye binerse tüm olay kurulda kendinizi duzgun savunmaniza bakiyor zaten(biz pisti oynayip yirtmistik cezadan)ama tabi siz direk ben sadece varsayimda bulundum diyip sıyrılmayıda deneyebilirsiniz

Bunu yazarken ne düşünüyordunuz ki? Haketmişsiniz.
Ne hak etmiş sadece yorum yazmış.

Fotoğraf aşağıda. Kendisi yaren isminde bir kız ile benim onun kızına saldıracağımı sanıyor ama ben ne yaren diye birini ne de zeynep ismindeki kızını tanıyorum. Olay durduk yere yazdığım yazı yüzünden bana patlıyor. Benim uğraşacak vaktim yok. Velini ararım falan diyor ailemi de bu olaya sokmasınlar istiyorum çünkü vaktinde başka Instagram olaylarım falan da olmuştu. Okula haber verdiğini zannetmiyorum ama cidden yardımınıza ihtiyacım var ne yapayım kendisine engel atıp ismimi mi değiştireyim öneriniz var mı kalkıp kendisiyle yarım saat konuşamam.

Unutmuşum, biyografimde hem ismim hem o okuduğum okulun ismi vardı. Ama sonra bu yazılardan sonra sildim hepsini.

Bu arada DM'den olayı açıklamama rağmen yine aynı şeyleri diyor. Haklı olmasına haklı aslında ama yazıyı yanlış anladı. Benim suçum yok.

Ayrıca sınıfımı da sorup duruyor.

Bu arada okula da gitsem sürekli aynı şeyleri tekrar edecek bence.

Yine bence, engel atıp kullanıcı ismimi değiştirir biyografimi de başka bir şey yapar o yazıyı yazdığım hesaplardan bütün yazıları siler beğenilerimi çeker takibimi de çekip o hesaba engel atabilirim. Çünkü biri geldi... İsminde birisi var mı Instagram'da, ben de sorulursa bana hayır derim çünkü ismini değiştirdim eski ismi bu mu diye de sorulmadı ben de eski ismini demem.

Böyle durumlarda genelde sayfayı şikayet edersin. Şikayet sonrasında incelenir senin yapmadığın anlaşılır ve son olarak sen yapmadan seni suçlarlarsa bu iftiraya girer.

Eger olay ciddiye binerse tüm olay kurulda kendinizi duzgun savunmaniza bakiyor zaten(biz pisti oynayip yirtmistik cezadan)ama tabi siz direk ben sadece varsayimda bulundum diyip sıyrılmayıda deneyebilirsiniz
Hocam ben zaten varsayımda bulundum diyip sıyrılırım zaten haklıyım müdür falan da genç o yazının asıl anlamını zaten anlarlar. Her soruya cevabım hazır.

Instagram ismini niye değiştin : canım istedi, olamaz mı?
Niye engelledin : onu da canım istedi, olamaz mı? Illa engellemem için bir sebep mi olmalı?
Yaren diye birini tanıyor musun : hayır. Zeynep diye birini de tanımıyorum.
Çerez aslında ama asıl sorun ailemin aranmaması. Aranırsa sorun büyük.

Bunu yazarken ne düşünüyordunuz ki? Haketmişsiniz.
Hocam ben bir nevi o velinin kızını savundum. En fazla onu yapar anlamında yazmıştım. Kavgayla iş mi çözülür lafı gibi.

Ne hak etmiş sadece yorum yazmış.

Böyle durumlarda genelde sayfayı şikayet edersin. Şikayet sonrasında incelenir senin yapmadığın anlaşılır ve son olarak sen yapmadan seni suçlarlarsa bu iftiraya girer.
Doğru hocam. Ama işin kötüsü o yorumları ben sildim. Ama ssleri var, yine sorun yok.
Sağ olun.

6.sınıftasın daha. Ne kadar boş işlerle uğraşıyorsunuz.
7 hocam(çok farklı). Ama harbi, ne saçma sapan kişilere ve olaylara karşılık vermem gerekiyor. Uğraştığım şeylere bak 🤠

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı