Kendimi karşımdakinin yerine koyarak onun düşüncelerini anlamaya çalışmak.
Tanimi bu. Sana gore ne?
Kendimi karşımdakinin yerine koyarak onun düşüncelerini anlamaya çalışmak.
Karşımdakini anlamaya çalışmak.Tanimi bu. Sana gore ne?
Karşımdakini anlamaya çalışmak.
Araya sıvışıyım bana göre empati kendine yapmayaçağın şeyleri başkasına yapma tarzı bir şey.Tanimi bu. Sana gore ne?
Aslında empati kurduğumu düşünüyorum ama sanırım empati duygusunu dışa vuramıyorum.Peki bu konuda ne yaptın, kısaca anlat.
Araya sıvışıyım bana göre empati kendine yapmayaçağın şeyleri başkasına yapma tarzı bir şey.
Aslında empati kurduğumu düşünüyorum ama sanırım empati duygusunu dışa vuramıyorum.
Kim senin üzerine direkt olarak gitmiyorum. Ancak bir olay karşısında mesela alttan almam gerekirken bunu yapamıyorum, sert çıkışıyorum.@SALOOWEN
Duygusal olarak hassas noktalarınızı keşfedin. Saçma varsayımlarla bu eksiklik gidirilemez.
En çok neyin/kimin/kimlerin üzerine titriyorsunuz mesela? Açıklamanızı rica ediyorum, saklı tutmak istiyorsanız sorun yok.
Kim senin üzerine direkt olarak gitmiyorum. Ancak bir olay karşısında mesela alttan almam gerekirken bunu yapamıyorum, sert çıkışıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.