Çözüldü Victor G7012 vs. MSI GE70 20E

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ensarelmas

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Elimde Msi ge70 2oe bulunmaktadır. Abim ise internet sitesinden Victor G7012 ürünü almış. Bana istersem bu laptobu alabileceğimi yanında istediğim bir 8GB ram verebileceğini de ifade etti. Sizce Msi'i verip Victor'u alabilir miyim? Ve Victor'u aldığım takdirde hangi ramler uyumluluk gösterir?

Arasındaki fark çok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Takas etmeni tavsiye ederim zira Victor'da GTX860M mevcutken, MSI'da GTX765M modeli mevcut. 8GB RAM olarak ise aynı CL ve MHz değerinde herhangi bir SODIMM DDR3 bellek uyumlu olacaktır.

Teşekkür ederim peki arasında ne gibi fark var? Oyunlarda veya işlem yaparken gözle görülür bir fark olur mu? Beni korkutan ise Victor un o kadar bilindik bir marka olmaması. En azından bildiğim kadarıyla güvenebilir miyim bilmiyorum.

Kesinlikle takas etmemelisin. Msi her halukarda kraldır ve aralarındaki fark çoktur.

Seçim sana kalmış ama Victor marka bilgisayarlar genellikle kullanıcının parçayı seçip, isteği doğrultusunda bir pc almasına yönelik bir markadır. Kasa olarak bazı modelleri MSI'dan çakma alınmıştır, bazıları ise çeşitli markaların dizaynından alınmıştır. Benim şu ana kadar duyduğum kötü bir şey yok Victor aleyhinde.

Yani anlamadığım nokta şu sorduğum herkes victor la takas et diyorlar ama kimse sebebini söyleyemiyor.bakılfığı zaman özellik olarak kağıt üstünde victor daha iyi tek eksik yönü ram i.onu da eşitleyince daha iyi olır gibi bir düşünce hakim bende.1-2 sene sonra ekran kartı olsun hard diskleri olsun değiştirme imkanım olabilir mi?işlemcilerdeki hq ve mq arasındaki fark nedir?msi dan memnunum aynı memnuniyeti onda da yakalayabilir miyim?

Valla Victor'un servisine diyecek laf yok. Gayet hızlılar. Victor'un telefonunu kullanıyorum 2 kere bozuldu 2'sinde de 4 gün içinde yapıp gönderdiler. Servis konusunda sıkıntı çekeceğini sanmıyorum.

Peki Victor'u aldığım da ekran kartı ram hdd falan değiştireceğim zaman servise mi götüreceğim? Ben evde de yapabilir miyim?

Kullanmadığım için bilemiyorum ancak victor'un facebook sayfasına mesaj atarsanız size geri dönüş yaparlar bu konularla ilgili.

Peki teşekkür ederim

Ama hala sorularıma cevap bulamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı