Virüs kapma korkusu nasıl aşılır?

• Konuyu başlatan Fabi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 1.229
ESET cok eskiden kullandim memnun kalmadim Kaspersky ve malwebyst kullanıyorum ama dedigim gibi nasıl geçecek bilmiyorum.

Bak eğer psikolojini etkileyen bir şey olduğunu düşünüyorsan bir pskiloğa görünmeni tavsiye ederim.

Sen önmeini almışsın tek yapacağın şey kafana takmayacaksın bu kadar.

Bu kafaya takma hissini bilirim bir OKB’li birey olarak. Öncelikle bu durum hayat kaliteni etkilemeye başladıysa ve aşırı takıntı haline geldiyse bir profesyonel sana yardımcı olabilir bu durumu göz ardı etme çünkü bugün virüs bulaştırma kaygısı olarak ortaya çıkar, yarın başka şekillerde ve olaylarda bu paranoya ve kaygı tetikleyebilir. Düzeltilmesi senin için iyi olur. Merak etme, çok geçerli şekilde tedavisi mümkün oluyor.

İkinci olarak ben bilgisayarıma bitcoin mining virüsü bulaştırdığımdan beridir birkaç yıldır korsan yazılım ve oyun yüklemeyi bıraktım. En çok da bilgisayar ve telefonumdan banka ve resmî işlemler yaptığım için böyle yapıyorum. Çünkü korsan yazılımların dağıtıcısı ve üreticisi kim olursa olsun masum olduğuna kesinlikle inanmıyorum. Mutlaka ama mutlaka bir şeyin peşindeler, bu devirde bu kadar büyük çapta kimse kimseye bedava hiçbir şey sunmaz. Korsandan uzaklaşarak en iyisini yaparsın. Dolandırıcı linklere dikkat et, korsan kullanma, virüsten %99,999999 korunursun zaten. Kafan rahat olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı