Virüs programına gerek var mı?

@Alawar Neden beter bir ürün, açıklar mısınız?
Kötü bir korumaya sahip. Bunu görmek için sıfır gün zararlılarına erişmeye bile gerek yok, kendim gördüm diyebilirim. Yeterli olduğuna inansam aslında sistemimde kullanmak isteyeceğim bir üründü.

Defender için Exploit Protection ayarlarını açmamı önerir misiniz? Yada Kaspersky harici önerebileceğin bir güvenlik metodu veya yazılımı var mı?
Exploit protection ayarlarında bir değişiklik yapmadım, olduğu haliyle kalabilir. Kaspersky koruma açısından çok iyi olduğu için 'beni korusun, başka bir şey istemiyorum' diyenlere direkt onu öneriyorum. Üzerine belki CFW kurulup Auto-Containment ve repütasyon özelliklerinden faydalanılabilir. VoodooShield'e de göz atabilirsiniz.

Kötü bir korumaya sahip. Bunu görmek için sıfır gün zararlılarına erişmeye bile gerek yok, kendim gördüm diyebilirim. Yeterli olduğuna inansam aslında sistemimde kullanmak isteyeceğim bir üründü.

Exploit protection ayarlarında bir değişiklik yapmadım, olduğu haliyle kalabilir. Kaspersky koruma açısından çok iyi olduğu için 'beni korusun, başka bir şey istemiyorum' diyenlere direk onu öneriyorum. Üzerine belki CFW kurulup Auto-Containment ve repütasyon özelliklerinden faydalanılabilir. VoodooShield'e de göz atabilirsiniz.
Hocam abartmayalım zero day açıkları bırakın Kaspersky, tüm antivirüsleri koysanız bulamazlar. Zaten o yüzden zero day. Yani daha tanınmamış muazzam açıklardan örnek verirsek Panda'yı ve diğerlerini diri diri yakmamız gerek.

Hocam abartmayalım zero day açıkları bırakın Kaspersky, tüm antivirüsleri koysanız bulamazlar. Zaten o yüzden zero day. Yani daha tanınmamış muazzam açıklardan örnek verirsek Panda'yı ve diğerlerini diri diri yakmamız gerek.
Sezgisel tarama ve davranışsal tespit sayesinde korunulabiliyor. Açık değil, zararlı demek daha uygun olur. O farklı bir konu.

Sezgisel tarama ve davranışsal tespit sayesinde korunulabiliyor. Açık değil, zararlı demek daha uygun olur. O farklı bir konu.
Hocam bulsak da denesek derdim de işte olay o :) Sezgisel tarama çok yüzeysel olarak bulabilir. Neyse bunu tartışacak değilim.

Hocam bulsak da denesek derdim de işte olay o :) Sezgisel tarama çok yüzeysel olarak bulabilir. Neyse bunu tartışacak değilim.
Sizin bulmanıza gerek yok.

Screenshot_9.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı