Virüs sebebiyle evde ne yapabiliriz?

Sesli kitap okuyabilirsin. Normalde kitap okumayan birisiysen bile seni kitap okumaya teşvik edebilir. Kitabı sesli şekilde okumanın birçok faydası var diksiyondan tut akıcı konuşmaya kadar. Bunun dışında spor yapabilirsin vücut ağırlığınla, normalde spor yapmayan biriysen karantina süreci boyunca yaparsan gayet iyi sonuçlar alabilirsin. Birazda insandan insana değişiyor, hangi alana ilgin varsa oraya yönelik yeni şeyler keşfedebilirsin. Ben ayrıca IMDb en iyi 100 film listesine bakıp izlemediğim filmleri izliyorum oradan, zevkli oluyor.

Portal 2'yi bitirdim.
15 Tatil'de ise Half-Life 2'yi bitirmiştim.

Bir ara Portal 1'e başlamak istiyorum. Sanırım hızlı oynanılırsa 40-50 dakika sürüyormuş. Belki ondan sonra Half-Life: Source'a da bir bakarım. :)

Oynayabildiğin kadar oyun oyna derim :)
Ek olarak yazılıma merakın var ise dilleri öğrenebilirsin. Kısıtlı da olsa spor yapabilirsin.
Zaten karantinada gününün yarısı rahatlıkla oyun için gidecektir, tabii oyun oynamayı seviyor isen.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı