Virüsten nasıl kurtulurum?

Hayır, virüs piyasası neredeyse Trojan'lardan ibaret. İnternete bulaşmadığı sürece İP üzerinden nasıl bulacak? Gökyüzünden gelip PC'ye mi girecek?

Biz, Adware virüsüne format at mı diyoruz? Siliniyorsa sil, sorun devam ederse format at diyoruz. Azılı virüsler de olabiliyor.
Konuyu başka yere çekmeyin. Ben size Adware virüsüne format at diyorsunuz demedim. Konuda antivirüs önerisi sunmadan direkt olarak format diyenler var. Ben raporumu ettim, gerisini yönetim halleder.

IP adresinden bulmak saldırı anlamı taşır. Hiçbir antivirüs güvenlik duvarına sahip değil diyemezsin. O virüsler IP adresini bulup "bilgisayarına tekrar girmeyince" sana bir şey yapamaz. Engellemek için güvenlik duvarı. Yoksa girse de Kaspersky gerçek zamanlı koruma sağlar.

Kaspersky ile tam tarama gerçekleştirin.
Malwarebytes ile tam tarama gerçekleştirin.
Comodo ile tam tarama gerçekleştirin.

(Tam tarama diye bir seçenek olmayabilir. Tam taramadan katettiğim bilgisayarın tamamını taradığı mod.)

Kaspersky şu anda bilgisayarı tarıyor fakat programı alta alınca 10 sn sonra taramayı durduruyor tekrar bakana kadar çalışmıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı