Emin misiniz? Burada halen 44TL.
Bu Steam key olarakmı veriyor.
Emin misiniz? Burada halen 44TL.
Ubisoft hesabınızın kütüphanesine ekliyor. (Satın aldıktan sonra sizi bir link aracılığı ile Ubisoft hesabınızda oturum açmaya yönlendiriyor, oturum açtıktan sonra "aktive et"e tıklayınca kütüphanenize geliyor.) Steam üzerinden de alsanız yine Ubisoft üzerinden oynatıyor.Bu Steam key olarakmı veriyor.
Ubisoft hesabınızın kütüphanesine ekliyor. (satın aldıktan sonra sizi bir link aracılığı ile Ubisoft hesabınızda oturum açmaya yönlendiriyor, oturum açtıktan sonra "aktive et"e tıklayınca kütüphanenize geliyor.) Steam üzerinden de alsanız yine Ubisoft üzerinden oynatıyor.
Ödemeyi nasıl yaptınız, ilk önce ödeyip, sonramı Ubisofta yönlendiriyor.Hocam baktım ben zaten acaba bendemi hata var diye dedimen sağlıklısı oyunu kurmak lazım.
Ödemeyi nasıl yaptınız, ilk önce ödeyip sonramı ubisofta yönlendiriyor.
Beni azericonnect diye bir sayfaya yönlendiriyor. Ubi hesap istemiyor.Papara ile yapıyorum bu tarz sitelerde çnükü banka kartımı yazmak güvenilir gelmiyor hocam ilk olarak oyunları alıyorsunuz sonra siparişler kısmında aktif et butonu çıkıyor tıklıyorsunuz ubi hesabınızı giriyorsunuz sonra ubi kütüphanenize ekleniyor ben bir problem yaşamadım yalnız ubi hesabımın şifresini değiştirdim işlemden sonra ayrıca bende 2 aşamalı doğrulamada var.
Hocam satın alacaksın siparişlerim kısmından Ubisoft hesabını bağlamanı isteyecek zaten. Sen satın almadan niye versinler.Beni azericonnect diye bir sayfaya yönlendiriyor. Ubi hesap istemiyor.
Demek istediğim hesap bağlamayı satın alımdan önce mı yoksa mı istiyor.Hocam satın alacaksın siparişlerim kısmından Ubisoft hesabını bağlamanı isteyecek zaten. Sen satın almadan niye versinler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.