Oyun Voidu Ubisoft indirimleri

• Konuyu başlatan Verqil
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 108
  • Görüntüleme 12.287
Bu Steam key olarakmı veriyor.
Ubisoft hesabınızın kütüphanesine ekliyor. (Satın aldıktan sonra sizi bir link aracılığı ile Ubisoft hesabınızda oturum açmaya yönlendiriyor, oturum açtıktan sonra "aktive et"e tıklayınca kütüphanenize geliyor.) Steam üzerinden de alsanız yine Ubisoft üzerinden oynatıyor.

Ubisoft hesabınızın kütüphanesine ekliyor. (satın aldıktan sonra sizi bir link aracılığı ile Ubisoft hesabınızda oturum açmaya yönlendiriyor, oturum açtıktan sonra "aktive et"e tıklayınca kütüphanenize geliyor.) Steam üzerinden de alsanız yine Ubisoft üzerinden oynatıyor.

Ya ben aşırı arada kaldım galiba almayacağım.

Elimde bir 106 TL var, Watch Dogs 2 veya Legion ve Far Cry 4 mu alsam yoksa AC Valhalla mı? Bilgisayar düzgün oyun kaldıramayacağı için GeForce NOW'dan oynayacağım.

Ödemeyi nasıl yaptınız, ilk önce ödeyip sonramı ubisofta yönlendiriyor.

Papara ile yapıyorum bu tarz sitelerde çnükü banka kartımı yazmak güvenilir gelmiyor hocam ilk olarak oyunları alıyorsunuz sonra siparişler kısmında aktif et butonu çıkıyor tıklıyorsunuz ubi hesabınızı giriyorsunuz sonra ubi kütüphanenize ekleniyor ben bir problem yaşamadım yalnız ubi hesabımın şifresini değiştirdim işlemden sonra ayrıca bende 2 aşamalı doğrulamada var.

Papara ile yapıyorum bu tarz sitelerde çnükü banka kartımı yazmak güvenilir gelmiyor hocam ilk olarak oyunları alıyorsunuz sonra siparişler kısmında aktif et butonu çıkıyor tıklıyorsunuz ubi hesabınızı giriyorsunuz sonra ubi kütüphanenize ekleniyor ben bir problem yaşamadım yalnız ubi hesabımın şifresini değiştirdim işlemden sonra ayrıca bende 2 aşamalı doğrulamada var.
Beni azericonnect diye bir sayfaya yönlendiriyor. Ubi hesap istemiyor.

Hocam satın alacaksın siparişlerim kısmından Ubisoft hesabını bağlamanı isteyecek zaten. Sen satın almadan niye versinler.
Demek istediğim hesap bağlamayı satın alımdan önce mı yoksa mı istiyor.
Satın al diyince direkt bu sayfaya yönlendiriyor.
Iki linkte farklı..

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-01-24-22-35-19-923.jpeg
    Screenshot_2023-01-24-22-35-19-923.jpeg
    50,7 KB · Görüntüleme: 54

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı