Oyun Ubisoft Connect Voidu Ubisoft İndirimleri

Ödeme hatası alanlar, Gamebillet üzerinden almayı deneyin istediğiniz oyunları. Voidu'da çok fazla ödeme sorunu var. Akbank ve Tosla ile daha önce ödeme yapabilmiştim Voidu'dan. İş Bankası hata veriyor, bilginize...

Ödeme hatası alanlar, Gamebillet üzerinden almayı deneyin istediğiniz oyunları. Voidu'da çok fazla ödeme sorunu var. Akbank ve Tosla ile daha önce ödeme yapabilmiştim Voidu'dan. İş Bankası hata veriyor, bilginize...

Gamebillet FUPS Tosla Papara Nays ile kabul etmiyor ödemeyi. Forumlara baktım yabancılarda alıyor diye bu kartlar ile ödemeyi yasaklamış site diyorlar denedim olmuyor

Gamebillet FUPS Tosla Papara Nays ile kabul etmiyor ödemeyi. Forumlara baktım yabancılarda alıyor diye bu kartlar ile ödemeyi yasaklamış site diyorlar denedim olmuyor
Daha önce Voidu'dan İş Bankası ile alışveriş yapamazken Gamebillet'ten alışveriş yapabilmiştim. Yavaş yavaş alanımızı daraltıyorlar, Türkler çok ucuza alıyor diye Steam yetmezmiş gibi yabancılar da damlamaya başladı buralara.
Eğer alabiliyorsanız alın, yakında buralar da zamlanır.

Şu Allah'ın cezası The Crew 2'yi alabilen varsa 50 liradan geri alacağım ondan. Ben alamıyorum çünkü. 2 farklı hesaptan 2 kere satın aldım, oyunu temin edemedim. Müşteri desteğe yazdım, ss at tarih at saat at şunu at bunu at kimse uğraşamaz. Boş bir hesaba oyunu satın alabilen varsa ondan satın almak istiyorum. Ben başaramadım arkadaşlar, olmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı