Jack Rose
Decapat
Şimdi denedim ve oldu. Önce hesaptan çıkış yapıp Edge üzerinden açtım ve orada aynı hatayı aldım. Sonra Chrome üzerinden geri girdim ve oyunu alabildim. 30 sn içinde Ubisoft hesabıma geldi indiriyorum şu anda.
Bende hala olmuyor.
Şimdi denedim ve oldu. Önce hesaptan çıkış yapıp Edge üzerinden açtım ve orada aynı hatayı aldım. Sonra Chrome üzerinden geri girdim ve oyunu alabildim. 30 sn içinde Ubisoft hesabıma geldi indiriyorum şu anda.
Ödeme hatası alanlar, Gamebillet üzerinden almayı deneyin istediğiniz oyunları. Voidu'da çok fazla ödeme sorunu var. Akbank ve Tosla ile daha önce ödeme yapabilmiştim Voidu'dan. İş Bankası hata veriyor, bilginize...
Daha önce Voidu'dan İş Bankası ile alışveriş yapamazken Gamebillet'ten alışveriş yapabilmiştim. Yavaş yavaş alanımızı daraltıyorlar, Türkler çok ucuza alıyor diye Steam yetmezmiş gibi yabancılar da damlamaya başladı buralara.Gamebillet FUPS Tosla Papara Nays ile kabul etmiyor ödemeyi. Forumlara baktım yabancılarda alıyor diye bu kartlar ile ödemeyi yasaklamış site diyorlar denedim olmuyor
Gamebiletde şuanlık sorun yok galiba.Papara ile sıkıntı yok ayrıca Akbank hesap kartı ile satın alınabiliyor. Yığınla oyun aldım sıkıntı çekmedin bugüne kadar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.