VPN olmadan yasaklı sitelere girebilmek

TheVibe

Megapat
Yer
Boston, Massachusetts
Daha fazla  
Meslek
Walter Bishop'un Yanında Laboratuvar Asistanı
Dostlar iyi geceler. Telefonumdan evimdeki Wi-Fi ağına bağlıyken ve VPN kapalıyken malum siteler de dahil olmak üzere yasaklı sitelere girebilmeye başladım. Fakat mobil veri ile bu olmuyor. PC'de de olmuyor. Sadece telefon ile Wi-Fi ağına bağlıyken oluyor. Açıkçası bunun nasıl mümkün olduğunu anlayamadım. Aydınlatabilecek birileri var mı?

Bağlantı sağlarken arada herhangi bir yazılım ve köprü yoksa BTK tarafından bu sitelere eriştiğiniz saptanabilir ve sonucunda ceza yiyebilirsiniz.
Malum sitelere girmek yasak değil aslında arkadaşım bir ara konuya bakınmıştı, dağıtımı yasakmış. Sitelerde aslında yasak değil sadece erişim engeli var ama girmek suç diye de geçmiyor benim bildiğim kadarıyla.

Dostlar iyi geceler. Telefonumdan evimdeki Wi-Fi ağına bağlıyken ve VPN kapalıyken malum siteler de dahil olmak üzere yasaklı sitelere girebilmeye başladım. Fakat mobil veri ile bu olmuyor. PC'de de olmuyor. Sadece telefon ile Wi-Fi ağına bağlıyken oluyor. Açıkçası bunun nasıl mümkün olduğunu anlayamadım. Aydınlatabilecek birileri var mı?
Baban güvenli internet hizmetini açmış olabilir. VPN'siz bir yolu yok sanırım.
(Senin telefonuna özel.)

Ben yasaklı olan pastebin gibi sitelere sanırım artık yasaklı değil emin değilim. Puffin diye bir uygulama vardı puffin Pro paralı ama şey. Technopat kızmasın işte öyleside intte var. İçinde kendi adblockerı VPN falan var. Bir siteye girerken VPN açmana gerek yok direk belli etmeden hız kaybetmeden girdiriyordu. Pastebini de yalan söylemiyeyim hile kodları için giriyordum eskiden. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı