Vücut geliştirme programı önerileri

Ben 1 yıldır yapıyorum. Okul nedeniyle 4 ay bıraktım. Şimdi tekrar başladım. 178 cm ve 75 kiloyum. Karın kası yapmak istediğimi söyleyince ill önce omuz, göğüs, kol ve kanatları geliştirmem gerektiğini söylediler ama kolum zaten 41 cm. Ben yeterince iyi olduğunu düşünüyorum. Sizce bu dedikleri doğru mu?

Son düzenleme:
@Harry Ahmet Salon hocaları olabilir.
@Equi Çok tekrarlı temel bacak hareketleri yapabilirsin. Ayrıca kalori açığı oluşturman gerekli birazda.
@CirillaFionaElenRiannon Sadece karın bölgesini eritmek diye bir şey yok malesef.
Şu anda salona gidiyor musun ?
@Alp Çiçek İlk olarak yağ oranını azaltmalısın. İstersen 1000 mekik çek. Yağ oranın yüksekse karın kasların istediğim gibi görünmez.
Ayrıca bu boy, kilo oranına göre o kadar kol kası yapman çok zor. Ölçü alımında hata olmuş olabilir. Her hangi bir takviye kullanıyor musun ?(Supplement, steroid vs)

@Equi Çok tekrarlı temel bacak hareketleri yapabilirsin. Ayrıca kalori açığı oluşturman gerekli birazda.
@CirillaFionaElenRiannon Sadece karın bölgesini eritmek diye bir şey yok malesef.
@Alp Çiçek İlk olarak yağ oranını azaltmalısın. İstersen 1000 mekik çek. Yağ oranın yüksekse karın kasların istediğim gibi görünmez.
Ayrıca bu boy, kilo oranına göre o kadar kol kası yapman çok zor. Ölçü alımında hata olmuş olabilir. Her hangi bir takviye kullanıyor musun ?(Supplement, steroid vs)
Hayır kullanmıyorum. Bence oldukça normal. Karın kaslarım az buz görünüyor.
Klavyenin azizliğine uğradım. 75 yazacaktım düzeltiyorum.
Bu arada yağ oranım %12.

Evet yeni başladım. Haftada 3 gün gideceğim inşallah. Daha 2 kere gittim.

1 saat kardiyo ve mekik çekerek 1 ayda büyük oranda yağı yakarsın tamamını yakamazsın bir anda

Karın kasını çıkarmak için yağ oranını düşürmen gerekiyor bunun içinde kardiyo yapman gerekiyor 30 DK koşu ve çekebildiğin kadar mekik çekmen gerekiyor zorlamama şartıyla.

Kilo eksiğini vücut geliştirerek yeterli seviyede alamazsın ağırlık çalışırken fazlasıyla efor sarf ediyorsun ve yağ yakıyorsun fakat etkisi olur mu dersen fazlasıyla faydasını görürsün 5-6 ay sonunda vücut'un gelişir ve kilolu gibi gözükürsün bu süre zarfı içersinde sık sık karbonhidrat ağırlıklı beslenirsen kilo alma şansın var elbette.
Mekik cekerken en fazla 20 tane ve 5 dk ara vermej zorunda kaliyorum karin kaslarim kasiliyor cok agriyor.

İlk olarak 10 dakika koşuyorum. Sonrasında Shoulder Press, Pull Downs, Dumbell Front Rise ve adını bilmediğim 5 göğüs, kol, omuz hareketi daha yapıyorum. Basketbolcu olduğum için Seated Leg Curl de yapıp bitiriyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı