Vücut geliştirmek için tavsiyeler

Cano8711

Hectopat
Katılım
29 Eylül 2018
Mesajlar
279
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Boyum 1.82 kilom 57, 22 yaşındayım ve kilo alamıyorum bir şekilde. Az ama sık sık yemek yiyen bir iştaha sahibim. Öncelikli hedefim sigarayı azaltıp tamamen spor aktivitesinde bulunmak. Hem kas yapıp hem de kilo almak istiyorum. Ayrıca İstanbul'da (Maslak, Sarıyer tarafları) spora gitmek için iyi ve özel olarak ilgilenen bir yere gitmek istiyorum. Tavsiyelerinize açığım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Af edersiniz. Nasıl boy 1.82 Kilo 57? 1.85 boyundayım ve 70 kiloyum bana zayıf diyorlar. Bende senin gibiydim kilo alamıyordum işe başladım düzenli yemek yiyorum iş yerimde ve dışarıdan sıklıkla yemek söylüyorum bu kış 60'dan 70'e çıktım. Spor konusunda uzak yere gitmene gerek yok çevrende bulmaya çalış. Yoksa 2-3 giderim dersin sonra üşenmeye başlarsın.
 
3 yıl önce bir yıllığına spor yaptım ve son yapışımda bulk dönemime girip bulktan çıkamayınca sporu bırakmıştım... Daha sonra göbeğin salındığı gerçeği..
Sporun %50'si yemektir dostum,beslenmeni kalori değerini iyi ayarlayıp hiç kaçırmaman gerekli bir sefer kaçtı mı o aradaki açtığın kalori farkı kapanır ve eski kilona geri dönersin, yazıl bir salona kas yapmak vs. gözle görülür fark birkaç ay içinde anca görülür haberin olsun :)
Kolay gelsin..
 
Yakınındaki her hangi bir spor salonunda çalışmaya başla zaten en kötü yerde bile bir program verirler en kötü sen internetten biraz araştırıp kendine program çıkartabilirsin.
Aksatmadan düzenli ve doğru bir şekilde sporunu yapıp düzgün beslenirsen düşündüğün problemlerin hepsi 3. aydan itibaren çözülecektir farkı kendin görürsün.
Sporcular için zayıflık avantajdır gereksiz yağ oranını azaltmak ile uğraşarak vakit kaybını engellersin. Hızlı gelişirsin.
1 Sene spor yaptım 60 kiloydum ben de. Şimdi 85 kiloyum vücudum daha toplu.
 
@dgknyl katılıyorum arkadaşa,zayıflık avantajdır,başlangıçta 10 kilo verdim ve bu bana 1 aya mal olmuştu şu an başlasam herhalde 3 ayım yağları eritmekle geçer hehe :D
 
Bence biraz paran varsa özel bir antrenörden diyet,çalışma listesi gibi bir şey yaptır. Reklam yapmak istemiyorum ama Tolga Murat Balıkçı Türkiye'mizin gururu engelli spor dalında dünya 1.liği olan adam ve çok başarısı var onu instagramdan takip et güzel paylaşımlar yapıyor. Ücretli olarak da yardım ediyor uygun fiyata tavsiye ederim.
 
Christian Bale
1.83 Boy
55 kilo
Dostum teorik olarak senin ölü olman lazım.
Adsız.png


Eğer yaşıyorsan kendi başına buyruk hareket etmeden önce bu işi profesyonel bir şekilde yapanlardan ciddi yardım alman gerekiyor.
Başarılar.
 
Christian Bale
1.83 Boy
55 kilo
Dostum teorik olarak senin ölü olman lazım.
Eki Görüntüle 359043

Eğer yaşıyorsan kendi başına buyruk hareket etmeden önce bu işi profesyonel bir şekilde yapanlardan ciddi yardım alman gerekiyor.
Başarılar.
Geçirdiğim bir ameliyat sonrası ciddi derecede mental ve fiziksel olarak yoruldum diyebilirim bu kadar beter değilim bir tık üstündeyim sadece, 1-2 haftadır araştırıyorum ve biriktirdiğim paraya kıyıp mecburen önce bir doktor sonra da profesyonel bir hocadan yardım almayı planlıyorum kollarım cidden iskelet gibi olmaya başladı.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı