Vücut nasıl sıklaştırılır?

Ödem vardı 2-3 ay önce ödem attırıcı kür yaptım bayağı işe yaradı ama şu an var mı yok mu bilmiyorum. Nereden ve nasıl cilt testi yaptırabilirim?

Hocam dediğiniz gibi Fast foodu konuyu açtığımdan beri tüketmedim ve daha 3 gün olmasına rağmen nedense zorlandım. Psikolojik de olabilir bilmiyorum. Sanırım benim en büyük sorunum Fast food. Yakındaki bir spor salonundan bilgi almayı deneyeceğim. Teşekkürler.

500 ucuz ise 750₺ olan da var ama 500 olan salonlar müşterisi sağlam diye uygun yani kötü diye değil. Başlarsam 500₺ ile başlarım.

Cilt testi dediğim doku yumuşaklığı ve kalınlığı ölçütü, göbek deliğinin 3 parmak sol kısmından cilt dokusunu çekiştirip yağ mı ödem mi anlaşılabilir? Sert ve az geliyorsa doku yağdır yumuşak ve az geliyorsa ödemdir. Yumuşak ve çok geliyorsa zaten yağ yok(şu yağ oranı düşüklerin karnını çekiştirdiği gibi.
Kendin anlayabilirsin. Anlayamazsan yardım alabilirsin.

Fitness'a başlayacak olursan süreç içinde yardımcı olurum.

Cilt testi dediğim doku yumuşaklığı ve kalınlığı ölçütü, göbek deliğinin 3 parmak sol kısmından cilt dokusunu çekiştirip yağ mı ödem mi anlaşılabilir? Sert ve az geliyorsa doku yağdır yumuşak ve az geliyorsa ödemdir. Yumuşak ve çok geliyorsa zaten yağ yok(şu yağ oranı düşüklerin karnını çekiştirdiği gibi.
Kendin anlayabilirsin. Anlayamazsan yardım alabilirsin.

Fitness'a başlayacak olursan süreç içinde yardımcı olurum.
Şuanlık fitness öncesi antrenmanları devam ettireyim. Yürüyüş gibi basit işlerle kilo verip sonradan fitness geçmek istiyorum. Ayrıca dediğiniz gibi yaptım sanırım yağ var. Ödem değil. Zaten genel olarak yağlı bir vücut hissediyorum.

Şu anlık fitness öncesi antrenmanları devam ettireyim. Yürüyüş gibi basit işlerle kilo verip sonradan fitness geçmek istiyorum. Ayrıca dediğiniz gibi yaptım sanırım yağ var. Ödem değil. Zaten genel olarak yağlı bir vücut hissediyorum.

Fitness'a başlama imkanın varsa hemen başla bence. Kas hacmini ne kadar çok artırırsan yağ oranını azalttığında o kadar estetik bir vücut çıkacak ortaya. Ayrıca kardiyo egzersizleri yağ da yaktırır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı