Bunu okuyunca biraz araştırma yapayım dedim. Biraz tıp işi gibi gözüküyor, doktora danışmak faydalı olabilir. Gibi olarak diyorsun ama kendin mi dedin, bir başkası mı? Çünkü siroz alaya alınacak bir şey değil.Karın bölgem özellikle sirozlu gibiyim.
Bunu okuyunca biraz araştırma yapayım dedim. Biraz tıp işi gibi gözüküyor, doktora danışmak faydalı olabilir. gibi olarak diyorsun ama kendin mi dedin, bir başkası mı? Çünkü siroz alaya alınacak bir şey değil.
Bunu okuyunca biraz araştırma yapayım dedim. Biraz tıp işi gibi gözüküyor, doktora danışmak faydalı olabilir. gibi olarak diyorsun ama kendin mi dedin, bir başkası mı? Çünkü siroz alaya alınacak bir şey değil.
Örnekle bile alakasız.Ha yok onu örnek olarak söyledim siroz değilim hocam.
Parklardaki spor aletleri bile işe yarayabilir.Sirozu ben yanlış biliyormuşum pardon ama yani vücuttaki suyu nasıl atacağım?
Ha yok onu örnek olarak söyledim, siroz değilim hocam.
Sirozu ben yanlış biliyormuşum, pardon ama yani vücuttaki suyu nasıl atacağım?
Örnekle bile alakasız.
Parklardaki spor aletleri bile işe yarayabilir.
Hocam internete yazınca bir sürü sonuç çıkıyor genel göz attım doğru bilgiler en üstte çıkanlar.
Bol bol terleyeceksin kardeşim ve yer gün 1 bardak doğal yeşil çay içebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.