Wargaming oyunları mı yoksa War Thunder mi ?

wargaming oyunları​


-Daha güzel grafikler.
-Haritalar çok büyük özellikle Wot'ta.
-Dünyada en çok oynanan oyunlar arasında wot var ama War Thunder yok.
-Oyun esnasında çok fazla savaş özelliği var çet çok ayrıntılı.

War Thunder​


-Kötü

sonuç​


wot.jpg


thunder.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
kesinlikle War Thunder

ben her iki oyunu da oynadım. WoT tamamen Arcade sevenler için, tabii bir de parası olanlar için.
Bazıları WT'ye P2W demiş. Ben War Thunder'de iki tane referans kasıp alman ağacında hızlı ilerlemek için kullandım, ki bunları kasması ortalama 4 saat sürdü. Birkaç günde tiger h1'e geldim. WoT'de bayağı oynamış biri olarak şunu diyebilirim, Wot'de Tigere gelmek için saatlerimi verdim sonra usandım bıraktım öyle diyeyim size.

War Thunder:

-Güncelleştirilmiş oyun motoru sayesinde çok iyi grafikler.
-WoT'den çok daha iyi bir mekaniğe sahip, wot gibi arkaya 100 km hızla gitmiyorsunuz.
-WT'yi eskiden de oynadım ama şimdi oyuncu sayısına baktığımda 100 bini geçiyor ve maç bulma süreleri 20-30 saniye civarında, 10 saniye hatta 5 saniye bile sürebiliyor.
-Oyunda isteyen Arcade oynar isteyen gerçekçi oynar bu size kalmış yani seçim hakkı veriyor.


Wot:

-Grafikleri kesinlikle en azından bana göre WT'den daha iyi değil (şu anki haliyle).

Bunun dışında gerçekten akılda kalıcı hiçbir şey bırakmadı bende. Tüm wargaming WW2 oyunlarını oynadım ve hepsini 20-40 saat geçmeden bıraktım. Ancak WT ise o kadar çok çeşitlilik sunuyor ki önümüzde ki 1 yıl sonrasında bile bırakmayı düşünmüyorum. WT'de tiger II p'deyim şu an, hedef modern tanklar :)

Sonuç: WT ile WoT'u karşılaştırmak WT'ye hakaret olur. Wot her yerde reklamını yapmasa WT'yi oyuncu sayısında geçemezdi. Kemik kitlesi çok az zaten, sürekli biri bırakıyor biri yeni geliyor. Bunu da ekleyeyim dedim.
 
Küçüklüğümden beri WoT oynuyorum zamanında War Thunder da oynadım fakat tank alanında WoT'un daha iyi olduğunu düşünüyorum, fakat uçak alanında ise War Thunder daha iyi bir seçenek.
 
Küçüklüğümden beri WoT oynuyorum zamanında War Thunder da oynadım fakat tank alanında WoT'un daha iyi olduğunu düşünüyorum, fakat uçak alanında ise War Thunder daha iyi bir seçenek.
WoT'un mekanikleri çöp, o kadar oynadım Tiger I bile alamadım. War Thunder ise bir simülasyon oyunu desek yanlış olmaz. WT ezer geçer her konuda.
 
Cidden bunu soruyor musun o kadar uzun zamandır WoT ve WoW oynuyorum War Thunder'da oynadım tabi ama arasındaki farklar çooooook büyük. Zaten genellikle wargaming oyunları tercih edilir. :D
Soruma verdiğiniz cevap bu mu? Ben size neden diyorum siz bana uzun zaman oynadım arada çok fark var diyorsunuz. Aynı mesajı iki kere yazmanıza gerek yoktu...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı