Watch Dogs Korsana Çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin bütün yazılımların orijinal sanki. :D Kardeş paran bol ise bana bir Gta 5 al :D
Evet kardeş hepsi orjinal. Ayrıca kusura bakma da özürlü müsün sen? Çalışıp veya okuyup kendine GTA 5 alamıyor musun? Eğer engelliysen söyle yardım edelim. Bir tane orjinal olmayan yazılım bulundurmam bilgisayarımda. Bunun iki sebebi var;
1. Dediğim gibi vicdanım var.
2. Emek hırsızlığıyla beraber virüs yemek ihtimalin.
 
Son düzenleme:
Ne güzel habermiş öyle, 1 yılı aşkın süredir de forumda barınıyor bu konu. Yöneticiler görmüyor musunuz bu tip konuları, korsana karşı değil misiniz?
 
Konu burada olmasa bile indiren yine indirir. Korsanı asla engelleyemezsiniz. :D Korsanı engellemek istiyorsanız oyun fiyatlarını, yazılım fiyatlarını düşürecekler ki alabilelim. Bir oyuna 200 TL verilmez. Oh ne güzel parası olan oynasın olmayan oynamasın ne biçim iş bu?
@Tarbean Korsan kullanmak hırsızlıktır diyenler cahildir gözümde.
Birde oyunu oynamak zorunda değilsin diyorsunuz. Oyunu korsan oynayayım :D

Call Of Duty Black Ops III 99 TL diye seviniyordum ama ne oldu? Call of Duty Black ops III Steam On Siparis Fiyatinda Duzenleme Fiyatı 200 TL yaptılar :D

Şimdi diyeceğimi dedim hesabımı silin. :D

Benim gerçek üyeliğimi az çok tahmin etmişsinizdir. :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye Her oyunu anında oynaman şart mı ? Bekle indirime girsin. Witcher 3 89 TL'ydi ve indirimde 60 TL'ye düştü. Az sabredersen indirime girer. 60 TL az mı dersen de oynama süresi ve kalitesine bakarsan kesinlikle kat kat fazlasını hak ediyor. "Korsanı asla engelleyemezsiniz." Multiplayer oynama zevkini de kaybediyorsunuz veya anında güncelleme şansını. (MGS:V_TPP'de bir sürü bug vardı ve korsan da kırılıp tam hale gelene kadar biz oyunu bitirdik.) "Oh ne güzel parası olan oynasın olmayan oynamasın ne biçim iş bu?" Hmm bilgisayarın GTA V, Watch Dogs, MGS:V_TPP veya Witcher 3 gibi AAA oyunları kaldırıyor fakat oyun satın al(a)mıyorsun bu da güzelmiş. WD İndirim olmadan önce 100+ TL'ydi ve şuan 5 TL'ye alınabiliyor. AAA veya AA olan oyunlar bile en fazla 2 yılda 30 TL civarına iniyor. (İndirimsiz fiyat.) Witcher 2'yi mesala 4.65 TL civarına almıştım ve 40-50 saat oynadım, dışarı çıkıp gezsem kaç TL harcayacaktım ?
 
Görmedim ama banlanma ihtimali olabilir.

Tamam haklısınız ama parası olmayanda var, onlara da hak vermeniz lazım. Parası olup da almayan olursa onlara kızın bize değil.
 
Görmedim ama banlanma ihtimali olabilir.

Tamam haklısınız ama parası olmayanda var, onlara da hak vermeniz lazım. Parası olup ta almayan olursa onlara kızın bize değil.
Ubi$of sıkıntılı bir firma. Uplay'de sıkıntılı. En iyisi açık ara Steam. Hem indirimler ile oyun almakta çok kolay. CS:GO'nun 3$'a falan düştüğü oluyor. Payday 2 3 TL'ye kadar düşüyor. Ben Skyrim'i 7,75 TL'ye almıştım mesela indirim ile. 2 öğün kola değil su içseniz oyun parası çıkıyor. Günümüzde oyunlara sahip olmak gerçekten kolay ve ucuz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı