Watch Dogs Reloaded Sürümü

  • Konuyu başlatan Barış Şentürk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 8B
B

Barış Şentürk

Ziyaretçi
@Ali Güngör dünkü yazınızda Watch Dogs torrenti virüslü olduğundan bahsetmiştiniz. Torrent sitesinde bu gün Elders sürümü kaldırıldı ve Reloaded sürümü torrente koyuldu. Sizce güvenli midir, virüs olabilir mi ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu Watch dogs ne olay oldu be Flappy Bird olayına döndü. Adamlar güzel reklam yaptı tebrik ederim. Yanlış hatırlamıyorsam play store de 60 tl diye hatırlıyorum. Oyunu indirsen bile buglarla doludur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Üff varya adamlar o kadar sene uğraştılar bi oyun yaptılar siz oyunu beleş'e oynuyorsunuz. Hocam yazık bu işin öteki dünyası var hadi orayı düşünmüyorsunuz bilgisayarınıza yazık.
 
Arkadaşlar bilmeniz gereken şu ki, oyunu Torrent'e koyan Reloaded değil. Reloaded oyunu korsan indiresiniz diye kırmıyor. Reloaded oyunu Scene için kırıyor. Oyunu Torrent'e upload edenler başkaları ve bu başkaları da her zaman Torrent içine virüs enjekte edebilir.

Tabii ki korsanı tasvip etmiyorum ama illa da satın almadan önce tamamını oynamak istyorum diyorsanız güvenilir Uploader tarafından yüklenmiş sürümlerde virüs olma ihtimali daha azdır.
 
Beklentim yok dün yazılan yazıda virüs var dendi bu gün torrent sitesinden kaldırdılar. Milyonlarca insan torrent indiriyo durumu olsa insanların torrent indirmez zaten.
 
Abi zaten inmiyor bende iptal ettim aşırı derecede indirme yoğunluğu var.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı