Bir kere ben de yaşamıştım driver ile alakalıydı ama o. WattMan hatası alıp almamak neden bu kadar önemli birisi açıklayabilir mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Chromium tabanlılarda yılda 7 kez veriyor anca. Gözlemlerime göre tabiki.Bazen WattMan verip crash yiyorsunuz oyun içinde, oyun deneyimini olumsuz etkileyebiliyor dolayısıyla. Yine bazen Chromium tabanlı browserlarda da donma, crash verme gibi sorunlar oluyor(muş). Kendim herhangi bir sorun yaşamadığım için duyduklarımı söylüyorum, eğer olumsuz bir etkisi yoksa size bir önemi yok.
Valla ben crash verecek şekilde aldıysam bi kere almışımdır, o kadar nadir ki hatırlamıyorum bile. AMD Software'den OC, UV ne varsa hepsiyle de uğraştım, problem yok. Sistem içerisinde RAM değiştirdim, SSD değiştirdim, ekran kartı değiştirdim (6600-6700XT) forumdaki kadar hata aldığımı hiç hatırlamıyorum. 3-4 kere yaşamışımdır maksimum, onlardan da sadece birinde crashe sebebiyet verecek şekilde.Hocam Chromium tabanlılarda yılda 7 kez veriyor anca. Gözlemlerime göre tabiki.
Hocam karttan karta değişiyor işte. Mesela bende R7 240 var günde 3 kez çöktüğü olabiliyor.Valla ben crash verecek şekilde aldıysam bi kere almışımdır, o kadar nadir ki hatırlamıyorum bile. AMD Software'den OC, UV ne varsa hepsiyle de uğraştım, problem yok. Sistem içerisinde RAM değiştirdim, SSD değiştirdim, ekran kartı değiştirdim (6600-6700XT) forumdaki kadar hata aldığımı hiç hatırlamıyorum. 3-4 kere yaşamışımdır maksimum, onlardan da sadece birinde crashe sebebiyet verecek şekilde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.