WattMan hatası önemli mi?

Bazen WattMan verip crash yiyorsunuz oyun içinde, oyun deneyimini olumsuz etkileyebiliyor dolayısıyla. Yine bazen Chromium tabanlı browserlarda da donma, crash verme gibi sorunlar oluyor(muş). Kendim herhangi bir sorun yaşamadığım için duyduklarımı söylüyorum, eğer olumsuz bir etkisi yoksa size bir önemi yok.

Bazen WattMan verip crash yiyorsunuz oyun içinde, oyun deneyimini olumsuz etkileyebiliyor dolayısıyla. Yine bazen Chromium tabanlı browserlarda da donma, crash verme gibi sorunlar oluyor(muş). Kendim herhangi bir sorun yaşamadığım için duyduklarımı söylüyorum, eğer olumsuz bir etkisi yoksa size bir önemi yok.
Hocam Chromium tabanlılarda yılda 7 kez veriyor anca. Gözlemlerime göre tabiki.

Hocam Chromium tabanlılarda yılda 7 kez veriyor anca. Gözlemlerime göre tabiki.
Valla ben crash verecek şekilde aldıysam bi kere almışımdır, o kadar nadir ki hatırlamıyorum bile. AMD Software'den OC, UV ne varsa hepsiyle de uğraştım, problem yok. Sistem içerisinde RAM değiştirdim, SSD değiştirdim, ekran kartı değiştirdim (6600-6700XT) forumdaki kadar hata aldığımı hiç hatırlamıyorum. 3-4 kere yaşamışımdır maksimum, onlardan da sadece birinde crashe sebebiyet verecek şekilde.

Valla ben crash verecek şekilde aldıysam bi kere almışımdır, o kadar nadir ki hatırlamıyorum bile. AMD Software'den OC, UV ne varsa hepsiyle de uğraştım, problem yok. Sistem içerisinde RAM değiştirdim, SSD değiştirdim, ekran kartı değiştirdim (6600-6700XT) forumdaki kadar hata aldığımı hiç hatırlamıyorum. 3-4 kere yaşamışımdır maksimum, onlardan da sadece birinde crashe sebebiyet verecek şekilde.
Hocam karttan karta değişiyor işte. Mesela bende R7 240 var günde 3 kez çöktüğü olabiliyor.

Chromium tabanlı tarayıcılarda ayarlardan donanım hızlandırmayı kapatınca siyah ekran vermiyor diyorlar normalda 3-4 ayda bir alırdım 2-3 ay oldu daha almadım seytanın kulagına kursun.

Wattman hatası ekran kartına yük binince oluyordu bende genelde. Yazılımsal şeyleri kontrol etmeden önce ekran kartı güç kablonu kontrol etmeni öneririm. Tak çıkart yap. Kablolarda yanık kesik var mı diye bakabilirsin. Daha sonra ramlerde var mı bir problem diye testler yapabilirsin veya tek tek kullanarak deneyebilirsin. Bazı yazılımsal düzenlemeler ile geçici çözüm üretebilirsin.

fakat üzücü bir gerçek var. Wattman hatası amdnin çözemediği bir sorun, bir kez aldıysan hep alıyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı