Wi-Fi üzerinden IPhone'ye virüs bulaşır mı?

Ravice

Centipat
Daha fazla  
Evimde uzun süredir internet sıkıntısı çekiyorum TurkNet sağ olsun çevremde şifresiz bir ağ buldum ancak iPhone cihazımdan bağlandığımda örneğin Snapchat'e giriyorum ve işte alakasız bir izin istiyor. Konum vb gibi ve bunu aynı şekilde farklı uygulamalarda da yaptığı için Wi-Fi'den ayrıldım. Virüs bulaşabilir mi? Bildiğim kadarıyla iOS cihazlara bu kadar kolay bulaşmaz ama emin olmak istedim şimdiden teşekkürler yardımcı olacak kişilere.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski sürüm iOS kullanıyorsanız ve işi bilen biriyse hacklenebilir. Ayrıca ağ trafiğinin izlendiğini unutma. Kredi kartı veya diğer hesapların çalınabilir.

Eski sürüm iOS kullanıyorsanız ve işi bilen biriyse hacklenebilir. Ayrıca ağ trafiğinin izlendiğini unutma. Kredi kartı veya diğer hesapların çalınabilir.
Sadece webde dolanmak için kullanıyorum o açıdan sıkıntı yok, iPhone 13 kullanıyorum güncel.

Yazılım güncellemeleri yapıyorsanız temizsiniz, ayrıca yanınıza küçük bir modem alıp yanınızda gezdirerek kullanabilirsiniz interneti.
Altyapı nakili yapılıyordu o yüzden kullanmak durumunda kalmıştım o an öyle bi seçeneğim yoktu ve uyarı tarzı şeyler verince biraz panik oldum sorma gereği duydum teşekkürler tekrardan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı