Windows 10 hangi sürüm stabil?

Makaleler
9
Düşük sistemim var stabil bir Windows 10 sürümünü önermenizi bekliyorum.

Lütfen yorumlarda Linux kullan ya da masaüstü toplanır gibi mizahlar öneriler yapmayın. Minidump dosyalarını çözmek için Windows 10'a geçeceğim stabil sürüm önerilerinizi bekliyorum.

i5-2410M.
GT520M.
8 GB RAM.
350GB HDD.

Düşük sistemim var stabil bir Windows 10 sürümünü önermenizi bekliyorum.

Lütfen yorumlarda Linux kullan ya da masaüstü toplanır gibi mizahlar öneriler yapmayın. Minidump dosyalarını çözmek için Windows 10'a geçeceğim stabil sürüm önerilerinizi bekliyorum.

i5-2410M.
GT520M.
8 GB RAM.
350GB HDD.

Windows 10 için SSD şart eski bilgisayarımda disk kullanımı %100 hatasından çok çektim 120 GB bir SSD alıp HDD Caddy (doğru mu yazdım emin değilim) alıp CD disk yuvasına da onu takarsanız daha rahat edersiniz.

Hocam eğer kasacağını düşünüyorsanız 1909 indirin. Ama sisteminize güvenirseniz 2004 daha iyi olur.

Sisteme güvenmiyorum belki SSD alırsam 2004 kurardım o zaman 1909 Home version kuracağım sanırım.
Windows 10 için SSD şart eski bilgisayarımda disk kullanımı %100 hatasından çok çektim 120 GB bir SSD alıp HDD Caddy (doğru mu yazdım emin değilim) alıp disk yuvasına da onu takarsanız daha rahat edersiniz.

Alacağım onu sadece zaman bulamıyorum. Bir adet 140 120 GB SSD alacağım yakın zamanda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı