Windows 10 hwidgenden kurtulma

erhan289

Hectopat
Merhabalar;
Arkadaşlar korsana destek verilmediğinin farkındayım. Bir hata yaptım HWİDGEN yaptım. Sonra lisans satın aldım. Bilgisayara format atıyorum bilgisayar aktiflenmiş oluyor. Denemediğim yöntem kalmadı. BIOS sıfırladım. Registerden çoğu aktivasyonları sildim. Spoiler yapıyorum. Format atıyorum. Etkinleştir yazısı geliyor. Etkinleştirme yerinde sorun gider dediğim zaman otomatik olarak trial keyi sınırsız aktif ediyor. BIOS'tan M.2 SSD sıfırlasam bile(B460-F) olmuyor. Kafayı yeme noktasına geldim. Bu sorundan nasıl kurtulurum. 4 - 5 aydır uğraşıyorum. Lisansı kodlarla silsem bile aynı sorun devam ediyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Merhabalar;
Arkadaşlar korsana destek verilmediğinin farkındayım. Bir hata yaptım hwidgen yaptım. Sonra lisans satın aldım. Bilgisayara format atıyorum bilgisayar aktiflenmiş oluyor. Denemediğim yöntem kalmadı. BIOS sıfırladım. Registerden çoğu aktivasyonları sildim. Spoiler yapıyorum. Format atıyorum. Etkinleştir yazısı geliyor. Etkinleştirme yerinde sorun gider dediğim zaman otomatik olarak trial keyi sınırsız aktif ediyor. BIOS'tan M.2 SSD sıfırlasam bile(B460-F) olmuyor. Kafayı yeme noktasına geldim. Bu sorundan nasıl kurtulurum. 4 - 5 aydır uğraşıyorum. Lisansı kodlarla silsem bile aynı sorun devam ediyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Merhabalar,

Senin sorununu Reddit'te bir konuda buldum ve adamda senin gibi bayağı uğraşmış sonuç olarak çözümü Windows 10 Pro'dan Windows 10 Home sürüme düşürdüğünde çözmüş bunun için bir video var dilersen izleyebilirsin.

Ancak daha öncesinde başka bir Technopat konusunda bu konuda bilgi var dilersen önce ona bak.

Reddit konusu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buna benzer yöntem denemiştim. Yine deneyeyim. Teşekkür ederim.
İşe yaramadı. Home'u da lisanslıyor.

Attığım linkteki arkadaşın çözümü denediniz mi?

Kaspersky Total Security deneme sürümü indirip kurup tam tarama yapıp çıkan virüsleri silin.
Ardından:

CMD'yi yönetici olarak açıp bu komutu girin:
Slmgr. Vbs -upk

Girdikten sonra pencereyi kapatmadan bu komutu girip ekran görüntüsü alıp paylaşın:
Slmgr. Vbs /dlv

Diğer konudan alıntıdır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı