Windows 10 için Xeon X5460 sistem BIOS modlama

Geralt34

Centipat
Yeni bir bilgisayar topladım. Xeon X5460 işlemciye sahibim. Bildiğim kadarıyla modlu BIOS kurmadan Windows 10 kullanamayiz. Asil sorum ise sistemi bir bilgisayarcida birlestirtecegim. Bilgisayarciya ona modlu BIOS kurmasını söylememe gerek var mı yoksa onlar kendileri halleder mi? Biliyorum sorum biraz garip ama yaşadığım bölgedeki esnaf berbat. Şimdiden teşekkürler.

Modlu BIOS kurmak iş değil dostum. Bilgisayarcılara para verilecek bir işte yapmıyorsun. İnternette dünya kadar bunları nasıl yapacağını anlatan video var. Alacağı 50 liraya sistemine RAM alırsın, işlemci fanı alırsın ki. Düzgün BIOS ayarı yapmazsan o işlemci ısınır. Overvoltage genelde sorununu çözüyor ancak onu da sürekli doğru ayarı bulana kadar mavi ekran yiyeceksin.

Modlu BIOS kurmak iş değil dostum. Bilgisayarcılara para verilecek bir işte yapmıyorsun. İnternette dünya kadar bunları nasıl yapacağını anlatan video var. Alacağı 50 liraya sistemine RAM alırsın, işlemci fanı alırsın ki. Düzgün BIOS ayarı yapmazsan o işlemci ısınır. Overvoltage genelde sorununu çözüyor ancak onu da sürekli doğru ayarı bulana kadar mavi ekran yiyeceksin.
Modlu bios kurmak sıkıntıli bir ismi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı