Windows 10 mu Windows 7 mi?

Bence oyun için diye Windows 7 seçmek çok mantıksız. Windows 10 Windows 7'den yavaş diye de bişey olduğunu düşünmüyorum en iyisi en güncel destek gören güvenli bir Windows kurma.
İleriye dönük ve güncel optimizasyonlu bir işletim sistemi istiyorsanız; Windows 10 İdealdir. Düşük sistemli bir PC'ye sahip olup geriye dönük programları ve oyunları kullanmak istiyorsanız o zaman Windows 7 daha mantıklı.

Peki benim sistemim de Windows 10 da rahatlıkla çalışır mı? Windows 7'de aldığım performansı alır mıyım? Gerçi bu PC ne kadar performans verir ki?

Windows 10 derim. Gereksiz hizmetleri kapattın mı %19 %20 kullanım oluyor ram.
402271

Hocam bu bir yanılgı. Halk arasında ağızdan ağıza dolaşan bir saçmalık. Windows 10'un Dx12 desteği var bir kere. Dx12 desteği olan tüm oyunlarda Windows 7'den iyi performans verecek.

Ayrıyeten şu videoyu izleyebilirsiniz. Tüm oyunlarda Dx11 kullanılmasına karşın ikisinin de önde olduğu oyunlar var. Ortalamada hemen hemen aynı performanslar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

DirectX 12 destekleyen kartın varsa zaten Windows 10 kuracaksın, ben arkadaşın bilgisayarına göre yorum yaptım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı