Yazılım Windows 10 Pro dijital lisans 2TL

Kesin bir şekilde MAK key bunlar, biri alıp bedava verse bile çoğu kişi faydalanabilir veya 2. kişide patlayadabilir. Ucuza günü kurtarır ve CMD ile etkinleştirmekten daha güvenilir.

2 TL ne de olsa. Cebe büyük bir zararı olacağını zannetmiyorum.

Bu tarz şeylere para harcamak yerine Microsoft Activation Scripts (MAS) aracılığıyla tüm Windows sistemlerinizi etkinleştirip anakartınıza işletebilirsiniz. Format atsanız bile aktif durumda kullanmaya devam edebilirsiniz. İlgili projeye GitHub üzerinden ulaşabilirsiniz.

Hocam 2TL vermemek için mi uğraşalım buna?

Bu tarz şeylere para harcamak yerine Microsoft Activation Scripts (MAS) aracılığıyla tüm Windows sistemlerinizi etkinleştirip anakartınıza işletebilirsiniz. Format atsanız bile aktif durumda kullanmaya devam edebilirsiniz. İlgili projeye GitHub üzerinden ulaşabilirsiniz.
Bende kullaniyorum hocam. Cok iyi.

Hayır! 2.5TL olmuş lisans :(
Stok bitmis bu arada hocam.

Hocam 2TL vermemek için mi uğraşalım buna?

Emin ol mas ile aktiflestirmek, kod ile aktive etmekten daha kolay. PowerShell'i acip tek satirlik bir kodu yapistiriyorsun ve gelen ekranda bir sayiya basinca aktive etmis oluyorsun. 10 saniyeni aliyor almiyor. Link yasak galiba ama "mas GitHub" yazinca cikiyor direkt. Talimatlari bu:

Dosya Ekleri

• Screenshot 2025-04-06 000200.png
    Screenshot 2025-04-06 000200.png
    22,1 KB · Görüntüleme: 271
Emin ol mas ile aktiflestirmek, kod ile aktive etmekten daha kolay. PowerShell'i acip tek satirlik bir kodu yapistiriyorsun ve gelen ekranda bir sayiya basinca aktive etmis oluyorsun. 10 saniyeni aliyor almiyor. Link yasak galiba ama "mas GitHub" yazinca cikiyor direkt. Talimatlari bu:
Ben 1 gun ban yedim bu metodu paylastim diye. Silin hocam bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı